Diari digital d'Andorra Bondia
El punt de gir a la zona de les escoles.
El punt de gir a la zona de les escoles.

Nou punt de gir a la zona de les escoles a la Massana


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

El Comú de la Massana està treballant en la millora de la zona de les escoles. A banda dels treballs d’eixample del carrer, per poder construir una vorera, també han començat les obres per habilitat un punt rodó. L’objectiu és facilitar el gir en un punt on els pares deixen els seus fills a escola. A més, també s’està treballant en rejuntar el mur de maçoneria del mateix carrer. Es preveu que la totalitat dels treballs estiguin enllestit durant la primera setmana de setembre. S’han programat durant l’estiu per no interferir en el trànsit durant el període escolar.

Una de les altres obres que està en curs és la reforma completa del dipòsit de la Caubella, que ha de garantir el servei d’aigua potable a l’estació. El termini previst es tanca a finals d’octubre. Pel que fa a la xarxa d’aigües, a finals de mes començaran les obres de refecció de la captació dels Hortons i dels perímetres de captació d’Arinsal. També dins la campanya de millorar de la xarxa d’aigua, estan en curs els treballs de millora de dos trams, un al camí del Pou i, l’altre, a la zona dels Agrels, a Pal.

D’altra banda, ja s’han iniciat també els treballs de reparació del carrer Major de Pal i del safareig de la Font de Babot. Pel que fa als treballs de manteniment, s’han intensificat les accions a tots els punts de la parròquia, gràcies a la incorporació d’eventuals d’estiu a la plantilla de via pública. Un dels quarts on més s’ha incidit és Arinsal, amb el desbrossament de diverses zones, el condicionament i neteja d’equipaments urbans i la millora de la senyalització. Les diferents accions han estat coordinades conjuntament amb el Quart. El Comú continuarà les reunions amb els diversos quarts per planificar les actuacions prioritàries que cal portar a terme.

punt de gir
zona
escoles
la Massana
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic