Diari digital d'Andorra Bondia
Nou ‘workshop’ ocupacional per afavorir la contractació a la Seu
Nou ‘workshop’ ocupacional per afavorir la contractació a la Seu

Nou ‘workshop’ ocupacional per afavorir la contractació a la Seu


Escrit per: 
Redacció

El 4 de novembre la Seu d’Urgell acollirà una nova trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació, que tindrà lloc a partir de dos quarts de deu del matí al Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu (Cetap), situat a la tercera planta de l’edifici de Les Monges. Hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com l’hoteleria i el wellness, comerç i vendes, sanitat, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d’empresa, educació, màrqueting, personal de banca i altres oficis.
Per participar en el workshop cal inscriure-s’hi prèviament a través de l’enllaç http://dom.cat/1053 o bé a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell abans del dimecres 
2 de novembre. Per a més informació es pot enviar un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucar al (34) 973 355 608. Aquest workshop ocupacional s’iniciarà amb una taula de benvinguda als participants formada per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el director del servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet. En aquesta trobada també hi haurà instal·lats tres corners relacionats amb el món laboral. Al primer corner hi haurà el servei d’Immigració del Govern d’Andorra, que informarà sobre les autoritzacions i els tràmits que calen per treballar a Andorra; en un segon corner hi trobarem el Projecte Odisseu-Eina Retorna, programa que afavoreix el retorn i la inserció laboral de joves al món rural, i en el tercer hi haurà el servei Bicat, borsa interterritorial activa de treball, i altres recursos de feina al territori. El workshop és organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove, Alt Urgell@Xarxa, el departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, la Unió Europea i Catalunya Emprèn.

empreses
ocupació
Alt Urgell
Cetap
Les Monges
hoteleria
wellness comerç
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic