Diari digital d'Andorra Bondia
La Universitat d'Andorra.
La Universitat d'Andorra.

Nous membres al consell universitari de l'UdA


Escrit per: 
Agències

La comunitat universitària de la Universitat d’Andorra (UdA) ha elegit aquest dimecres els seus cinc representants al consell universitari, del total de deu membres que conformen aquest òrgan de govern de la institució. Les eleccions universitàries s’han desenvolupat en modalitat electrònica. Així, els estudiants Roger Rodríguez i Arnau Solé han estat escollits nous representants electes dels estudiants. Com a suplents, han resultat designats Antoni Azcárate i Carlota Gonzàlez, integrants de la mateixa candidatura única.

Lorena Jordana i Alexandra Monné, de la seva banda, han sortit elegides per representar al personal docent a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, els suplents són Sergio Ríos i Vicent Blasco.

Finalment, pel mateix procediment de votació electrònica també s’ha elegit una representant del personal administratiu i tècnic de la universitat. La candidatura entrant és la formada per Ana M. Torrebella i Rosa M. Expósito (suplent).

La llei de la Universitat d'Andorra estableix que la durada del mandat és de dos anys per als membres del consell universitari que representen el personal i els estudiants, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El consell universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. El componen el rector, dos representants de l’administració general, dos representants del personal docent, dos representants dels estudiants, un representant del personal administratiu i tècnic, un de l’àmbit empresarial i professional, i un de les entitats que col·laboren amb la universitat.

nous
membres
consell
universitari
l'UdA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte