Diari digital d'Andorra Bondia
La plana web on els joves es poden inscriure.
La plana web on els joves es poden inscriure.

Oberta la convocatòria per accedir a les d’estades a l’OSCE per a joves professionals


Escrit per: 
Redacció / Foto: OSCE

L’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) ha obert 22 places del programa per a joves professionals que permetrà cobrir diverses vacants entre joves diplomats de menys de 30 anys. El programa està obert per a tots els nacionals dels 57 estats participants de l’OSCE, segons recorden des del ministeri d'Afers Exteriors.

El programa té per objectiu donar als joves l’oportunitat de conèixer en profunditat l’organisme mitjançant una estada de divuit mesos: una primera part de nou mesos al secretariat de l’OSCE, a Viena (del març al novembre del 2022), i nou mesos més a una missió de l’OSCE sobre el terreny (entre desembre del 2022 i agost del 2023). Els joves seleccionats podran elegir, en un ordre de preferència de l’1 al 3, el departament al secretariat de l’OSCE on volen fer l’estatge.

Els candidats han d’haver cursat un grau universitari en economia, finances, comptabilitat, recursos humans, estudis mediambientals, ciències socials o de l’educació, dret penal internacional, estudis sobre terrorisme, estudis sobre Àsia o Europa de l’Est o bé estudis sobre conflictes i pau. A més a més, els graduats d’acadèmies militars i policials reconegudes també són elegibles. Han de tenir un nivell d’anglès molt avançat: fluïdesa oral i escrita i capacitat de comunicar-se de manera clara i concisa. Tenir coneixements de les altres llengües de l’OSCE, i especialment de llengua russa, és un valor afegit.

Finalment, els joves que obtinguin una de les places percebran un salari de 1.250 euros mensuals i de 1.000 euros mensuals quan estiguin a la missió sobre el terreny. L’OSCE cobreix les despeses mèdiques i de desplaçament a Viena dels candidats. Tanmateix, els candidats seran responsables de la cobertura de les despeses d’allotjament durant el programa.

Per a més informació i descàrrega del formulari, cal consultar https://jobs.osce.org/vacancies/junior-professional-officer-programme-vn... El formulari de candidatura, el CV i la carta de motivació en anglès s’han de fer arribar al ministeri d’Afers Exteriors (olimpia_torres@govern.ad) com a molt tard el 5 de novembre. No s’acceptaran aquelles candidatures que es rebin després d'aquesta data.

oberta
convocatòria
accedir
estades
OSCE
joves
professionals
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic