Diari digital d'Andorra Bondia
Una anterior convocatòria de beques.
Una anterior convocatòria de beques.

Oberta la convocatòria de beques per a estudis de postgrau a l'estranger de la Fundació Crèdit Andorrà


Escrit per: 
Agències

La Fundació Crèdit Andorrà ha obert una nova convocatòria de beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger destinades a estudiants universitaris. El termini d’admissió de candidatures comença aquest dimecres 20 de març, i finalitzarà el 3 de juny. Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser presencials i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units que ha de ser de 30 crèdits.

La duració de la beca, informa l'entitat bancària, és d’un any i la dotació econòmica, de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys en data 31 de desembre de 2019.

En una primera fase, una Comissió d’Avaluació formada per persones alienes a la Fundació Crèdit Andorrà estudiarà les candidatures presentades, entre les quals seleccionarà les que compleixin totes les condicions requerides. En una segona fase, es mantindran entrevistes presencials entre els membres de la Comissió d’Avaluació i els aspirants a una beca.

S’avaluaran les seves aptituds, la seva personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que els estudis a realitzar repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la Comissió d’Avaluació i informarà els sol·licitants, en cada fase, si ha estat superada.

Des dels inicis del programa de beques l’any 1988, la Fundació Crèdit Andorrà ha concedit 200 ajuts, que representen més de 5 milions d’euros d’inversió en la formació dels joves.

Número de vots: 42
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic