Diari digital d'Andorra Bondia
Warhammer 40.000 és un joc d'estratègia on dos jugadors enfronten els seus exèrcits, muntats i pintats a mà, per decidir qui és el millor general.
Warhammer 40.000 és un joc d'estratègia on dos jugadors enfronten els seus exèrcits, muntats i pintats a mà, per decidir qui és el millor general.
Es durà a terme 40 partides simultànies en cada ronda.
Es durà a terme 40 partides simultànies en cada ronda.

Ordino acull aquest cap de setmana el primer gran torneig de Warhammer 40.000


Escrit per: 
Laia Bautista Servat / Fotos: A.M.

El Centre de Congressos d'Ordino acull aquest cap de setmana el primer gran torneig de Warhammer 40.000. De la vuitantena de jugadors que s'han inscrit, onze són andorrans, segons fa saber l'organitzador de l'esdeveniment, Àngel Martínez de Celis. "És el primer que se celebra a Andorra amb aquestes dimensions". Un esdeveniment que a Espanya estaria entre els cinc més grans que se celebren anualment.

Warhammer 40.000 és un joc d'estratègia on dos jugadors enfronten els seus exèrcits, muntats i pintats a mà, per decidir qui és el millor general, explica De Celis. "És com els escacs, però amb figures més espectaculars que mesuren entre 4 i 30 centímetres i que es van desplaçant amb un metre".

Un dels jugadors del Principat que hi serà present és Angel c4killer el millor andorrà classificat al rànquing ITC 2021. És 31è de tot Espanya i el número 667 de tot el món. Altres jugadors del país que també participaran són Albert Ferrer, Alex Bulo2br, Alkaparra Ivan, Carlos Ordoñez i Dadu Polo, entre d'altres. Quant als jugadors internacionals, De Celis indica que vindran els vuit dels 15 primers classificats espanyols al rànquing ITC 2021 com el primer classificat i 53è del món, Gonzálo Raven; el 4t d'Espanya i 113 del món, Roger Boira; i el 5è d'Espanya i 132 del món, Alejandro López.

Pel que fa a l'organització del campionat, aquest es dividirà en cinc rondes de tres hores cadascuna i es durà a terme un total de 40 partides simultànies. Les tres primeres rondes tindran lloc demà: la primera serà de les 8.30 a les 11.30 hores, la segona de les 12.00 a les 15.00 hores i la tercera de les 16.30 a les 19.30 hores. De cara a diumenge, la primera se celebrarà de les 08.30 a les 11.30 hores i la segona de les 12.00 a les 15.00 hores.

Així doncs, el jugador que aconsegueixi més punts serà el guanyador del torneig i se l'obsequiarà, a més del típic diploma, amb una rèplica de mida real de la pistola futurista Volter, que és la que habitualment fan servir les miniatures del joc. El segon i tercer també rebran un diploma com a premi i, com és tradició, el concursant que quedi en última posició rebrà la cullera de fusta. "És un costum a Warhammer que qui queda últim tingui un premi per animar-lo a continuar jugant i per crear un sentiment de conscienciació sobre que no passa res per quedar últim", detalla De Celis. D'altra banda, se sortejarà una cinquantena de premis entre tots els participants.

Streamers de parla hispana

De Celis anuncia que en aquest primer gran torneig de Warhammer 40.0000 assistiran tres streamers de parla hispana molt importants d'aquest joc: el podcaster Xandre Ramos de La voz de Horus, Antonio i Bizarre de Deep Games i els barcelonins Kyros i Arturo de Triple Batallon.

Andorra
Ordino
Warhammer 40.000
joc de taula
torneig

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte