Diari digital d'Andorra Bondia
Una família al Bike Park, aquest estiu.
Una família al Bike Park, aquest estiu.

Pal Arinsal tanca l’estiu amb 2,1 milions d’ingressos


Escrit per: 
Redacció / Foto: Pal Arinsal

EMAP tanca l’estiu aconseguint els seus objectius pel que fa a clients i amb una facturació que supera els 2,1 milions d’euros, segons informa en un comunicat. Aquest any, la visita de clients francesos ha augmentat considerablement. La despesa mitjana del client a l’estació també ha crescut un 26,5%, situant-se ara en 30,11 euros per persona. En general, els increments més importants respecte a la temporada passada s’han notat a Snowplus amb un 13%, marxandatge amb un 11% i serveis de restauració amb un creixement del 13%. El refugi del Comapedrosa també suma una millora de visitants amb l’increment del 9% de les reserves. Durant la temporada i per causes principalment meteorològiques al mes d’agost, el Mountain Park ha notat una caiguda del 26%.

Pel que fa a l’ocupació, se celebra l’acollida total de 105.981 clients en els diferents serveis que ofereix l’estació i unint els espectadors rebuts durant la setmana de la Copa del Món. Aquesta xifra suposa un 10,9% més de clients que la temporada 2019, tenint en compte que va ser l’última temporada amb Copa del Món de BTT. Cal destacar que durant aquella setmana la part inferior del Bike Park va continuar oberta i algunes de les activitats del Mountain Park també per poder oferir un millor servei i més varietat al client. Un punt a destacar és que les reserves en línia han notat un increment en vendes del 70% respecte al 2021. La restauració també ha notat un creixement del 68% quant  al nombre de clients. Els diferents espais gastronòmics han acollit 33.750 clients.

Pal Arinsal espera començar la temporada d’hivern el 2 de desembre vinent i es preveu un total de 135 dies d’esquí.

Pal Arinsal
estiu
ingressos
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic