Diari digital d'Andorra Bondia
L'aparcament del Fener.
L'aparcament del Fener.

Pas previ a la construcció del nou centre comercial del Fener


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Agències

El projecte de construir un nou centre comercial a l’aparcament del Fener d’Andorra la Vella segueix endavant. Els propietaris van presentar l’octubre de l’any passat una sol·licitud d’aprovació del projecte de pla parcial de la unitat d’actuació en què es preveu alçar el complex. Aquesta va rebre l’informe favorable dels ministeris competents i també del Comú. Superades aquestes fases, el pla parcial ja es troba a exposició pública durant un període de vint dies en el transcurs dels quals es podran formular al·legacions i observacions al respecte.
Un cop aprovat, la propietat de la parcel·la podrà urbanitzar la zona, el pas previ a l’inici de la construcció del centre. Segons van informar fonts comunals, el projecte constructiu encara no s’ha entrat al Comú d’Andorra la Vella i no van voler detallar si els privats tenen la intenció de construir de forma immediata. El fet és que la urbanització de la parcel·la no implica que les obres hagin d’iniciar-se a curt termini.
Segons van explicar al seu moment els promotors, la voluntat és construir en aquesta zona aparcaments (ubicats en plantes subterrànies) i un centre comercial a l’aire lliure, amb edificis baixos i carrers on poder passejar. L’actuació afectaria els establiments que avui hi ha a les botigues situades entre l’aparcament i el carrer Na Maria Pla. La intenció de la propietat era que els negocis que actualment les ocupen es puguin desplaçar al nou espai tal com va fer saber a aquests empresaris.

Fener
Pas
previ
Centre
comercial
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic