Diari digital d'Andorra Bondia
L'edifici de la universitat.
L'edifici de la universitat.

Període de preinscripcions a la universitat


Escrit per: 
Agències

La Universitat d’Andorra (UdA), 'La universitat dels Pirineus', obrirà el proper 20 de març el període de preinscripcions per al proper curs 2019-2020, un tràmit que es formalitzarà fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), estarà oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor.

Al mateix temps estarà oberta la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle en Comunicació, Dret i Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màster europeu de dos anys) en Dret.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d'extensió universitària, també s’ofereixen diversos postgraus i cursos d’actualització, a més dels nombrosos cursos d'actualització virtuals amb continguts específics d'Andorra, que s'integren dins del programa Aula Lliure. Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (tercer cicle) i el Curs d’accés als estudis d'ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres poden combinar diverses modalitats d'estudi (presencial, virtual, semipresencial), i inclouen pràctiques i estades a l’exterior.

període
preinscripcions
universitat
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic