Diari digital d'Andorra Bondia
La cap de Gestió de Desenvolupament Humà, Patrícia Fàbrega, i el conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver, durant la roda de premsa.
La cap de Gestió de Desenvolupament Humà, Patrícia Fàbrega, i el conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver, durant la roda de premsa.

Pla formatiu per millorar el lideratge i la comunicació entre departaments


Escrit per: 
Agències / Foto: M.M.

El comú d'Ordino posa en marxa un pla formatiu per intentar millorar la comunicació interna i transversal entre tots els departaments de la corporació i potenciar les capacitats de lideratge dels caps. “Els posarem al dia i això repercutirà de forma directa al servei que donen tots els departaments i de forma indirecte amb el tracte amb el ciutadà de la parròquia”, ha argumentat el conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver. Aquest nou pla, que s'allargarà fins al juliol de l'any que ve, està dividit en tres fases. 

La primera consta d'una enquesta de satisfacció que es passarà a tots els treballadors comunals, unes 150 persones. La segona, un cop analitzats els resultats, es farà una formació, només adreçada als caps de departament (un total de 16 persones), de lideratge amb l'objectiu d'actualitzar les competències per un lideratge efectiu. Finalment la tercera i última fase promourà l'eficiència, la comunicació i el reconeixement dels professionals del comú, on els caps de departament, amb el que hauran après, faran propostes de millores concretes. “Es tracta que hi hagi una retroalimentació entre els caps de departament i els equips de treball per arribar a tothom”, ha esclarit la cap de Gestió de Desenvolupament Humà, Patrícia Fàbrega. 

“Hem de lluitar constantment perquè l'administració no sigui quelcom estàtic i hem d'aconseguir una dinàmica i fluïdesa amb formacions com aquesta”, ha insistit Herver, que també ha volgut emfatitzar la importància de la comunicació entre els departament perquè el que fa un, afecte a l'altra. D'aquesta manera, la formació busca fer reflexionar a tots els treballadors de la corporació en els diferents àmbits destacats. El conseller ha volgut matisar que fins ara ja es funcionava de forma correcta, però que busquen “l'excel·lència”. 

“Per regla general el ciutadà està satisfet, el que volem ara és que estigui molt satisfet”, apunta Herver. La formació la durà a terme una empresa externa, Gamma Management, guanyadora del concurs públic per un import de 8.346 euros.

pla formatiu
millorar
imatge
comunicació
departaments
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic