Diari digital d'Andorra Bondia
Seu de la CASS.
Seu de la CASS.

Propostes dels candidats del col·lectiu dels empresaris a les eleccions de la CASS


Escrit per: 
Redacció

Dues candidatures es presenten a les eleccions al consell d’administració de la CASS per representar el col·lectiu dels empresaris. Els candidats exposen les seves propostes. Els assegurats poden exercir el dret a vot el proper 20 de juny. 

 

JOSEP BALIELLAS BABOT / RAQUEL BEATRIZ BERNABÉ PÉREZ: “Ens comprometem a l’optimització de recursos”

La candidatura proposada per la representació del sector empresarial, amb Josep Baliellas i Raquel Beatriz Bernabé al capdavant, se centra en l’optimització de recursos humans i materials per consolidar un model de gestió que es basi en la qualitat, en l’eficiència de la gestió i la defensa dels interessos dels empresaris com a motor de l’activitat econòmica”. 
Per tot això, Baliellas i Bernabé expliquen en les seves professions de fe i per demanar el vot que “ens comprometem a l’optimització de recursos” per  afavorir el desenvolupament econòmic i proposen el dimensionament de l’organització per a la millora del servei per a tots els agents implicats.
Els seus objectius aquesta candidatura els vol treballar des del consell d’administració de la CASS, i millorar també el marc legal i reglamentari, per garantir una gestió acurada de la despesa i una reestructuració sobre la base d’una “planificació estratègica per a la millora de les necessitats de gestió actuals, d’acord amb el principi de racionalitat, i la defensa dels interessos dels empresaris i dels cotitzants per compte propi.

 

FRANCESC ZAMORA PUIGCERCÓS / XAVIER ALTIMIR PLANES SUPLENT: “És una necessitat urgent racionalitzar la despesa sanitària”

Francesc Zamora i Xavier Altimir encapçalen la candidatura en nom de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i sota el títol Eficiència: garantia de futur presenten unes propostes entre les quals destaquen “la necessitat urgent de racionalitzar” la despesa sanitària, i revisar el marc legislatiu i reglamentari. 
Per tot això, es comprometen a “participar i incidir activament des de les competències del consell d’administració de la CASS en les reformes necessàries del marc legislatiu”. Però, a més, proposen treballar per vetllar per l’optimització de la prestació de serveis i de la comunicació amb els afiliats. 
A més, advoquen per un control estricte de la gestió i el fet de ser “molt exigents a l’hora d’assegurar la millor rendibilitat del patrimoni i minimitzar els riscos”.
Finalment, es comprometen a defensar els interessos d’empresaris i d’autònoms. 
Zamora i Altimir, demanen el vot, alhora que es comprometen a escoltar els empresaris mitjançant la comissió de seguiment de la CASS de la CEA, i  a treballar per la viabilitat de la CASS i de les empreses. 

cass
eleccions
consell d'administració
pensionistes
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic