Diari digital d'Andorra Bondia
Una esllavissada al rec del Solà, a la zona del col·legi Sant Ermengol.
Una esllavissada al rec del Solà, a la zona del col·legi Sant Ermengol.

Proteccions contra la caiguda de rocs a la zona de La Gavernera


Escrit per: 
M.S.C./ Foto: BonDia

El Comú d’Andorra la Vella preveu instal·lar aquest any proteccions contra la caiguda de blocs rocosos a la zona del carrer de les Canals, enfront del col·legi Sant Ermengol i l’edifici de La Gavernera. El projecte es divideix en diverses fases i a hores d’ara la corporació vol procedir a adjudicar la primera, que afecta concretament la zona del col·legi Sant Ermengol.

Gràcies a aquests treballs es podrà assegurar l’estabilització directa del talús mitjançant la instal·lació d’una xarxa de cable d’altes prestacions i ancoratges. L’execució d’aquesta fase suposarà una clara millora en la protecció, tant de certes zones del rec del Solà com a l’àrea de La Gavernera, segons van remarcar ahir des del Comú d’Andorra la Vella.

Per dur a terme aquest projecte, el pressupost d’aquest any reserva una partida de 200.000 euros. El termini d’execució de les obres es preveu que sigui de tres mesos. Per tant, la intervenció s’espera que estigui enllestida a finals d’estiu o principis de tardor. 

És per això que ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra publicava un edicte informant de la convocatòria d’un concurs nacional per adjudicar la fase 1 de les obres de protecció contra la caiguda de blocs rocosos en diverses infraestructures. Les persones interessades a participar-hi poden retirar el plec de bases, previ pagament de 30 euros, al departament de Secretaria General del Comú d’Andorra la Vella, a partir d’avui.

Totes les ofertes han de ser lliurades en un sobre tancat abans de les 15 hores del 5 de maig, al mateix departament de Secretaria General del Comú d’Andorra la Vella. L’obertura de plecs s’efectuarà el 6 de maig, a les 11 hores, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 

proteccions
caiguda
rocs
zona
La Gavernera
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic