Diari digital d'Andorra Bondia
L’informador turístic estarà, des d’aquesta setmana i fins per Pasqua, com a prova.
L’informador turístic estarà, des d’aquesta setmana i fins per Pasqua, com a prova.

Prova pilot per posar un punt d’informació turística a l’ENA


Escrit per: 
P.G. / Foto: Jonathan Gil

Durant aquesta setmana està previst que comenci una prova pilot a l’Estació Nacional d’Autobusos (ENA) que consistirà en oferir un servei de 8 hores d’informació turística. Aquesta demanda, feta pública des de la mateixa estació, ha estat recollida per Andorra Turisme, que posarà una persona al servei de l’estació des d’aquesta setmana i fins per Setmana Santa, i que serà l’encarregada d’oferir informació turística a tots els passatgers que arriben a l’estació. 
Des de l’ENA, el mateix director i treballadors de les diverses empreses que ofereixen el transport a l’estació ja s’havien queixat d’haver-se convertit en informadors turístics “perquè el turista quan arriba al país pregunta on són els hotels i què poden fer”, va explicar Jaume Vidal, el director de l’ENA. Per aquest motiu, s’havia reclamat la instal·lació d’un punt d’informació turística a l’estació perquè “la informació sigui més correcta i més professional que la que podem donar aquí”, va puntualitzar Vidal. 
Aquesta demanda ha estat acollida per Andorra Turisme, que ha decidit iniciar una prova pilot que consistirà que, a partir d’aquesta setmana, s’indicarà un punt d’informació turística que oferirà un treballador d’Andorra Turisme, i que serà la finestra per a tots els passatgers que arribin al Principat i vulguin tenir tota la informació al seu abast o, simplement, saber com arribar a l’hotel on tenen la reserva. 
La prova pilot, que durarà fins per Setmana Santa, vol analitzar les necessitats que requereixen els mil passatgers diaris que passen per l’estació, dels quals, un gran percentatge són turistes. A més de l’afluència, s’analitzarà també la informació demanada i, finalment, Andorra Turisme decidirà si finalment ubica un punt fix d’informació turística a l’Estació Nacional d’Autobusos i en quines condicions. 
Per altra banda, el director de l’ENA també va informar que en breu l’estació comptarà amb un caixer automàtic del Banc Sabadell a l’interior del recinte i que també respon a una de les necessitats detectades pels passatgers que passen cada dia per l’estació.

Andorra Turisme
Estació Nacional d'Autobusos
Setmana Santa
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic