Diari digital d'Andorra Bondia
Estat en què es troba la piscina dels Serradells.
Estat en què es troba la piscina dels Serradells.

Reconstruir els Serradells costarà 230.000 euros


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella ha adjudicat per contractació directa la redacció del projecte i direcció d’obra per a la reconstrucció, reforç estructural i condicionament del centre esportiu dels Serradells. Així ho va publicar ahir el BOPA.

L’empresa adjudicatària per portar a terme el projecte ha estat Bac Engineering Consultancy Group. Segons s’explica, les raons per les quals el Comú l’ha escollida són la seva experiència i el coneixement específic que ja té sobre l’estat real de l’edifici, ja que va ser l’empresa adjudicatària de l’anàlisi forense estructural i dels assajos amb relació a l’estat de seguretat i integritat de diversos elements estructurals dels Serradells.
Pel que fa a l’import de l’adjudicació, ascendeix a prop de 230.000 euros, 145.000 dels quals aniran destinats a la redacció del projecte executiu, 55.000 a la direcció de les obres i 23.000 als plànols de les instal·lacions.
La motivació del Comú per atorgar aquesta adjudicació és la necessitat de poder reprendre les obres de reconstrucció de part de l’edifici del centre esportiu dels Serradells que va quedar malmès a causa de l’incendi ocorregut el dia 22 de novembre del 2018. D’altra banda, també es vol portar a terme la continuació de les obres de rehabilitació de la façana i els reforços estructurals de la instal·lació.
L’inici de les obres de reconstrucció de la piscina podrien començar al setembre.

Reconstruir
serradells
costar
230.000 euros

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte