Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú d'Andorra la Vella.
El Comú d'Andorra la Vella.

Reforma de la planta baixa per exposar-hi elements històrics


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

El Comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs nacional per adjudicar els treballs per reformar i adequar la planta baixa de la Casa Comuna. El principal objectiu d’aquestes obres és intervenir a la zona d’espera que hi ha habilitada en aquesta zona de l’edifici per incorporar-hi l’exposició dels símbols de comandament. 
Segons van explicar des de la corporació, s’ha previst un projecte d’exposició dels elements històrics del Comú, com són la vara del contrapàs (que s’ha restaurat recentment), la Creu grossa original i les capes i els tricornis que utilitzen els cònsols per als juraments. A més, el projecte inclou la reforma de la porta d’accés a la Casa Comuna per tal d’instal·lar-hi una doble porta i millorar les condicions de climatització de l’espai. També es planteja la reforma de la façana en planta baixa, per adequar aquestes modificacions i incorporar noves tecnologies de la informació. En aquest darrer cas, la corporació vol introduir elements amb informació sobre els símbols de comandament i un taulell d’anuncis digital.
Està previst que les obres es portin a terme mantenint sense alteracions el servei de tràmits, tot i que s’executaran durant els mesos d’estiu. La intervenció tindrà una durada de tres mesos d’execució. Les ofertes s’han d’entregar abans de les 15 hores del 28 de juny. L’obertura de plecs s’efectuarà l’1 de juliol, a les 11 hores. Des de la corporació s’està en espera de conèixer les propostes per determinar el cost que suposarà aquesta actuació.

reforma
planta baixa
elements
històrics
exposar-hi
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic