Diari digital d'Andorra Bondia
El camí de la Gonarda.
El camí de la Gonarda.

Reunió del Govern amb els veïns de l’Aldosa per les obres l’ETR


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

El Govern ha convocat els membres de l’Aldosa Veïns a una reunió que tindrà lloc aquesta setmana i en la qual s’informarà dels detalls de la construcció de l’Estació Transformadora i Repartidora d’Energia (ETR) de la Gonarda. 

En aquesta trobada, es preveu que l’executiu doni a conèixer als residents a la zona qui és la persona responsable de les obres, els controls que es faran i com i quan es realitzaran les reunions de seguiment en les quals se’ls va convidar a participar. Segons van indicar des de la plataforma, els veïns estan “tranquils” perquè veuen que el Govern està complint amb les promeses que va adoptar i que passaven per no dur a terme cap actuació sense informar abans la població de la zona. 
Aquesta reunió coincideix amb la publicació al BOPA de la convocatòria d’un concurs d’àmbit nacional, en modalitat ordinària i procediment obert, per a la licitació d’un contracte de serveis relatiu al control de qualitat de l’obra civil de la plataforma i accessos a la nova ETR de la Gonarda. Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, al despatx d’atenció al públic de FEDA, a la planta baixa de l’edifici de serveis, abans de les 16 hores del 12 de desembre. L’obertura dels sobres s’efectuarà el 19 de desembre a les 11 hores al mateix edifici de serveis. La documentació reguladora del concurs es pot consultar a la pàgina web de la companyia elèctrica.

ETR
Gonarda
Aldosa Veïns
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic