Diari digital d'Andorra Bondia
Entrada al ministeri de Salut.
Entrada al ministeri de Salut.

Salut treu a concurs la plaça de tècnic en salut mental


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

El Govern treu a concurs la cobertura d’una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic de salut mental, adscrit a la secretaria d’Estat de Salut del Ministeri de Salut perquè el concurs de mobilitat interna del 20 de setembre va quedar desert, segons publica avui el BOPA.

Cal recordar que fa pràcticament un any que es va anunciar la creació d’aquesta plaça de tècnic en salut mental, una peça clau per a la coordinació i la implementació del Pla integral de salut mental i addiccions (Pisma), com reconeixia fa un mes al BonDia la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas. En concret, defensava la creació d’aquesta plaça “per poder enfortir el lideratge i la governança des del ministeri de Salut i sobretot per desenvolupar el Pisma”. També l’Associació per la Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (Adjra) i l’Associació de Familiars per a la Salut Mental (Afmma) es va insistir fa uns dies que era imprescindible comptar amb aquesta figura per tirar endavant les accions del pla.

Segons s'informa al BOPA, la missió del lloc de treball és impulsar, elaborar, coordinar, conduir, executar i avaluar els programes, projectes i les activitats dels diferents agents implicats relacionats amb la salut mental i les addiccions, executant aquelles accions que siguin necessàries, d’acord amb les directrius establertes i la normativa en vigor, amb el propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones.

Pel que fa als requisits per a la cobertura d'aquesta plaça es demana tenir la nacionalitat andorrana o bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà. Quant a la titulació, cal disposar d'una titulació oficial d’ensenyament superior com a mínim del nivell 2 del Marc andorrà de titulacions d’ensenyament superior en ciències de la salut i socials, el diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior. A més, ha de tenir el nivell B2 de llengua castellana i B1 de lengua francesa i anglesa i coneixements d'eines informàtiques. Des del punt de vista de l'especialització, el candidat ha de tenir coneixement de les tècniques aplicades a la salut pública (epidemiologia, planificació sanitària, educació per a la salut). També sobre prevenció, promoció, detecció, i intervenció de les patologies i condicions de salut mental i addicions; la legislació vigent relacionada amb la salut mental i les addicions, i els plans nacionals i internacionals.

Les persones que s'hi vulguin presentar tenen fins al proper 19 d'octubre per a fer-ho.

Salut
Concurs
plaça
tècnic
salut mental
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic