Diari digital d'Andorra Bondia
La zona on s'ubicarà el nou espai públic.
La zona on s'ubicarà el nou espai públic.

Sant Julià adjudica els treballs pel nou espai de repòs a Isidre Valls


Escrit per: 
Agències / Foto: Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat definitivament els treballs per al condicionament i creació d'un espai de benestar i repòs a la zona del pont del carrer d'Isidre Valls. Així, segons recull un edicte publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el Comú ha decidit adjudicar l'obra, mitjançant un concurs nacional amb modalitat ordinària, a Construccions Fernando i Fills per un import de 28.414,43 euros.

Des d'aquest moment, per tant, l'empresa disposarà d'un termini d'execució de 45 dies per fer realitat la nova zona de descans a Sant Julià de Lòria. En aquest sentit, cal recordar que es tracta d'un terreny que va ser cedit pel Govern el mes de desembre passat gràcies a un conveni de col·laboració signat entre ambdues administracions.

La parcel·la compta amb una dimensió de més de 1.400 metres quadrats, i gràcies a aquest nou espai, la corporació busca millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la parròquia.

Sant Julià
adjudica
treballs
nou
Espai
repòs
Isidre Valls
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic