Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge de la sessió del comú, celebrada 'a porta tancada'.
Imatge de la sessió del comú, celebrada 'a porta tancada'.

Sessió telemàtica i 'semiclandestina' del consell de Comú escaldenc, que evita cap reducció salarial


Escrit per: 
A. D. / Foto: Comú Escaldes-Engordany

En format telemàtic i, per així dir-ho, semiclandestí -sense conèixer-se la convocatòria, ni per descomptat l'ordre del dia ni opció de plantejar cap pregunta-, ahir Escaldes-Engordany va celebrar un consell de Comú marcat per un únic punt, l'aprovació del decret que regula les mesures excepcionals que exigeix la situació d'emergència sanitària. Mesures que inclouen que els treballadors comunals no patiran cap reducció de salari mentre que sí se suspendran les hores extra.

El decret, aprovat per unanimitat, regula aspectes com la suspensió dels terminis administratius entesos com a concursos públics i selecció de personal, els terminis dels quals resten en suspens. També es deixa en suspens la liquidació d'impostos i tributs comunals així com els preus públics dels serveis no oferts o en estat de tancament. Regula també els horaris d'atenció al públic al Comú, de les vuit del matí a les cinc de la tarda.

Finalment, el decret fixa que les retibucions salarials del personal treballador de la corporació comunal no pateixen cap variació. Sí es deixen, no obstant en suspens les hores extraordinàries i es farà una reducció de les vacances en forma proporcional.

Aquesta és la minsa informació facilitada des del comú en una nota de premsa en acabar la sessió, a la qual no era possible l'assistència física de públic per la situació de confinament actual però a la que tampoc no van ser convocats els mitjans de comunicació, com si han pogut seguir via telemàtica els plens celebrats fins ara en altres parròquies. El comú va al•legar problemes tècnics, concretament, caigudes reiterades i molt fràgil connectivitat.

 

sessió
'semiclandestina'
consell
Comú
escaldenc
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic