Sis estrelles Michelin a l’Snow Club Gourmet
Un total de 6 estrelles Michelin deixaran els temples gastronòmics dels seus guardonats restaurants per aterrar als fogons de les cuines dels sectors Soldeu el Tarter de Grandvalira en la 4a edició de l’Snow Club Gourmet. La proposta preveu 6 jornades d’altíssim nivell culinari amb cèlebres xefs de cases com Disfrutar Barcelona, Les Cols (Olot), Miramar (Llançà), Nairod (Barcelona), Nado (La Corunya) i Teòric (Barcelona). Les sessions tindran lloc al llarg de la temporada de neu i estan obertes als 150 socis del club gurmet i al públic general. El calendari fixa sis moments gastronòmics que se celebraran, tant en horari diürn com nocturn, en els restaurants més emblemàtics de l’estació situats per sobre dels 2.000 metres d’altitud.
El projecte atansa esquiadors i no esquiadors amb un tarannà gurmet a viure una experiència que, tant pot fusionar la cuina dels grans xefs de referència, com introduir figures promesa de la gastronomia que comencen a despuntar a les capitals. Ara bé, ambdues propostes coincideixen sempre prenent com a base el producte com a màxima expressió.
La primera cita del calendari de l’Snow Club Gourmet es va celebrar el passat cap de setmana al sector Soldeu de Grandvalira amb l’assistència de 50 comensals i amb el xef David Rustarazo Rusti, que va compartir cuina amb l’equip liderat pel director d’operacions de restauració de l’estació, Xavi Solé, i van gaudir d’una selecció d’ingredients de Colmado Singular de Francesc Collell al recentment estrenat Wine & Meat Bar by Jean Leon, a 2.250 metres d’altitud. Rusti capitaneja el restaurant Nairod de Barcelona, un establiment que va obrir les seves portes fa menys d’un any i que ja es troba entre les propostes culinàries imprescindibles de la Ciutat Comtal segons la crítica gastronòmica.