Diari digital d'Andorra Bondia
Sol·licitud d’ajuda per incentivar la contractació de joves titulats
Sol·licitud d’ajuda per incentivar la contractació de joves titulats

Sol·licitud d’ajuda per incentivar la contractació de joves titulats


Escrit per: 
Redacció/Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han sol·licitat una subvenció al departament de Treball, Afers Socials i Famílies de  la Generalitat per incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil a Catalunya. La finalitat és millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.
L’objecte de la convocatòria és la contractació laboral de deu joves per dur a terme tasques de diferents tipologies a totes dues administracions, a través de contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa. Tant l’Ajuntament com el Consell Comarcal, les dues úniques administracions de la comarca que s’hi podien presentar, estan a l’espera de la resolució d’aquesta convocatòria, però totes les persones interessades que reuneixin els requisits poden dirigir-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Quan s’hagi rebut la resolució  del departament, que es preveu per abans del 15 de novembre, totes dues administracions iniciaran els processos de selecció. 
Els destinataris hauran de complir quatre requisits: ser menors de 30 anys, ser beneficiaris del Programa de garantia juvenil, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o bé d’un certificat de professionalitat.
El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, va destacar que “amb aquesta iniciativa volem donar continuïtat a altres programes que hem engegat des de la comarca, per  donar oportunitats als joves perquè la primera experiència professional puguin tenir-la a l’Alt Urgell”.

garantia juvenil
treball
Afers Socials i Famílies
Ajuntament de la Seu d'Urgell
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic