Tercera sessió del cicle Parlem de formatge
L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat acollirà dijous al vespre, a les vuit, la tercera sessió de la iniciativa Parlem de formatge, protagonitzada per la formatgeria Mas d’Eroles i que anirà a càrrec del seu artesà, Salvador Maura, que explicarà als participants els formatges d’ovella que elabora, la importància de la llet crua i la fermentació de la llet.
La sessió s’acabarà amb un tast comentat dels formatges d’ovella.
Aquesta nova proposta cultural i agroalimentària per a aquest estiu, que té com a objectiu difondre la cultura pirinenca i el coneixement de les característiques i la producció del formatge com a part d’aquesta, inclou un seguit de tastos comentats de formatge, a càrrec dels mateixos formatgers o d’altres professionals vinculats amb aquest món.
Les sessions costen vuit euros, de manera anticipada, i de deu euros si els participants s’hi inscriuen el mateix dia. Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.
En aquesta proposta, que continuarà el 13 de setembre amb la formatgeria Castell-llebre, ja hi han pres part la cooperativa Cadí de la Seu d’Urgell i la formatgeria Serrat Gros d’Ossera.