Diari digital d'Andorra Bondia

Tercera sessió del cicle Parlem de formatge


Escrit per: 
Redacció

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat acollirà dijous al vespre, a les vuit, la tercera sessió de la iniciativa Parlem de formatge, protagonitzada per la formatgeria Mas d’Eroles i que anirà a càrrec del seu artesà, Salvador Maura, que explicarà als participants els formatges d’ovella que elabora, la importància de la llet crua i la fermentació de la llet.

La sessió s’acabarà amb un tast comentat dels formatges d’ovella.
Aquesta nova proposta cultural i agroalimentària per a aquest estiu, que té com a objectiu difondre la cultura pirinenca i el coneixement de les característiques i la producció del formatge com a part d’aquesta, inclou un seguit de tastos comentats de formatge, a càrrec dels mateixos formatgers o d’altres professionals vinculats amb aquest  món.
Les sessions costen vuit euros, de manera anticipada, i de deu euros si els participants s’hi inscriuen el mateix dia. Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.
En aquesta proposta, que continuarà el 13 de setembre amb la formatgeria Castell-llebre, ja hi han pres part la cooperativa Cadí de la Seu d’Ur­gell i la formatgeria Serrat Gros d’Ossera.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic