Diari digital d'Andorra Bondia
Torres i Farré a Huelva.
Torres i Farré a Huelva.

Torres participa al I Congrés Gastronòmic Iberoamericà Binómico a Huelva


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha assistit aquesta setmana al I Congrés Gastronòmic Iberoamericà-Binómico, a Huelva. Una trobada que s’emmarca en la cooperació existent amb la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB) i que ha reunit 40 ponents d’11 nacionalitats diferents –entre ells 17 estrelles Michelin– així com periodistes gastronòmics.

Així, el ministre Torres s’ha reunit amb la directora general de Promoció Turística d’Argentina, Yanina Martínez, i amb Carlos Peguero i Roberto Henríquez, viceministres de Cooperació Internacional i Qualitat de la República Dominicana, amb qui ha intercanviat impressions sobre la recuperació i reactivació de les destinacions turístiques. Torres també ha mantingut una trobada amb el consultor del Pla Iberoamericà de Gastronomia i Alimentació Sostenible, Lázaro Rodríguez.

El titular de la cartera de Turisme i Telecomunicacions ha remarcat especialment el paper de la gastronomia al Principat, així com l’aposta pels productes del territori i la promoció que se’n farà amb el nou receptari de plats andorrans.

Paral·lelament, entre els actes emmarcats dins d’aquest Congrés s’han lliurat els premis Binómico. Jordi Torres ha entregat a Joan Albert Farré, de Borda Sabaté, un guardó que la reconeix com una empresa amb “una important trajectòria dels seus vins en el món de l’enoturisme”. Especialment s’ha fet esment al premi Grand Prix Cervim que l’empresa andorrana va obtenir pel vi Escol 2010, així com el guardó obtingut com a millor vi ecològic de muntanya.

torres
Congrés Gastronòmic Iberoamericà Binómico
Huelva

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte