Diari digital d'Andorra Bondia
Una empresa s’interessa per engegar un projecte al Centre de Congressos
Una empresa s’interessa per engegar un projecte al Centre de Congressos

Una empresa s’interessa per engegar un projecte al Centre de Congressos


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va anunciar que en aquests moments hi ha una empresa interessada a instal·lar-se al Centre de Congressos. Segons va explicar, es tracta “d’algun projecte que pot ser interessant per a la parròquia”. Mortés va destacar que “hi ha gent interessada” i que “si continua amb la mateixa línia com fins ara” podria ser que abans de finals d’any es pogués treure un altre concurs per adjudicar-ne la gestió. 

El mandatari ordinenc va remarcar que “si ho treiem a concurs és perquè necessitem algun projecte que dinamitzi la parròquia”. En aquest sentit va exposar que l’ús que es doni a aquest equipament ha de permetre aportar valor afegit a Ordino. La darrera proposta que ha rebut la corporació “està relacionada amb qualsevol tipus de públic, del país i també turisme”. Mortés va afirmar que és una iniciativa que “veiem amb bons ulls” ja que “si tira endavant serà una bona cosa”, tot i que no en va poder donar més detalls.

El cònsol major va posar en relleu que és complicat fer funcionar aquest equipament, perquè es va concebre com un centre de congressos. D’aquesta manera va declarar que si a la instal·lació que hi ha Andorra la Vella ja costa de donar-li activitat, a Ordino encara és més difícil.

Buscar un ús per al Centre de Congressos és una de les prioritats de la corporació, juntament a l’edifici nou de les escoles velles que es podria inaugurar de cara al setembre del 2018, el camp de neu, i donar una activitat a Casa Rossell, que està al centre del poble. En relació al darrer edifici, Mortés va explicar que s’està treballant per trobar alguna cosa que el “dinamitzés”, tenint en compte que avui està infrautilitzat. Ara per ara hi ha diverses idees a sobre de la taula però aquesta anàlisi es troba en una fase molt inicial. El cònsol major va concloure que “l’objectiu és casar totes les peces del puzle: Secnoa, Casa Rossell i el Centre de Congressos” i que “si aconseguim que tot això funcioni haurem fet una molt bona feina per Ordino” ja que oferirà un “canvi important” a la parròquia.

 

Centre de Congressos
aco
Ordino
casa rossell
Comentaris: 1

Comentaris

Potser el Comú oblida hi ha una concessió vigent a la empresa Metafrasi? Veure Bopa. O potser vol seguir tapant aquest afer?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic