Diari digital d'Andorra Bondia

Vint-i-tres menors viuen actualment al centre d’acollida de la Gavernera


Escrit per: 
M.- F.

Vint-i-tres menors es troben ara com ara interns al centre d’acollida per a menors de la Gavernera, segons les dades facilitades pel Govern.

D’aquesta manera, cal assenyalar que aquestes xifres van variant d’uns mesos als altres, ja que segons quina sigui la situació familiar, en moltes ocasions els menors poden tornar al nucli familiar o bé, en un moment donat, hi ha diferents internaments en un període curt de temps. Ara com ara, doncs, les instal·lacions es troben al màxim de capacitat.
Una de les qüestions que destaquen des del centre és que durant l’estiu tots aquests infants duen a terme diferents activitats, depenent de la seva edat. D’aquesta manera, hi ha cinc adolescents que es troben realitzant diferents tipus de feina. I és que aquells que es troben en edat de poder desenvolupar una feina durant l’estiu i així ho desitgen, poden fer-ho amb el suport dels responsables del centre.
També s’aprofita l’estiu perquè els menors que encara no estan en edat de treballar puguin dur a terme diferents activitats, com ara colònies, o participin en les diferents activitats que ofereixen els comuns. D’aquesta manera, tal com informen des de l’executiu, hi ha set menors que han estat inscrits a les activitats organitzades pels diferents comuns, ja siguin esportives o de lleure, i uns altres dos infants han participat en casals d’estiu. D’altres tres assisteixen a guarderies comunals al llarg de l’estiu, on també gaudeixen de les activitats que organitzen els centres. Mentre els menors es troben interns al centre, i sempre que és possible, es fixa un règim de visites perquè puguin veure els progenitors.

Número de vots: 94
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic