Diari digital d'Andorra Bondia
La campanya de controls es va acabar diumenge passat.
La campanya de controls es va acabar diumenge passat.

La policia constata 140 infraccions durant la campanya de control d'ITV


Escrit per: 
Redacció

El cos de policia ha realitzat del 7 al 20 de juny de 2021 una campanya especifica sobre: l’ITV, targeta de transport, cinturó de seguretat i utilització del telèfon mòbil, amb la intenció de conscienciar els conductors en la necessitat de corregir determinades actituds indegudes i administratives en la conducció.  
 
Segons informen des del cos, durant la campanya s’han efectuat 315 controls i s’han constatat un total de 88 infraccions, 50 de les quals ho van ser per circular sense el distintiu d’ITV en vigència; 28 per circular sense portar degudament cordat el cinturó de seguretat i 10 per la utilització de telèfons durant la conducció.
 
Així mateix, en el decurs d’aquests controls també s’han constatat i sancionat 52 infraccions per altres motius. Així, s'han constatat 12 per no presentar el rebut assegurança, malgrat tenir-lo; 11 per no respectar senyalització horitzontal i 8 per per conduir vehicle andorrà amb permís estranger sent resident de més de 6 mesos.

La policia també va constatar infraccions per no presentar permís de conduir, malgrat tenir-lo (4), per circular amb pneumàtics en mal estat (3), per manifestacions incorrectes o de fet en el curs de la circulació (2), per trepitjar ratlla longitudinal continua en un avançament (2), per circular sense estar legalment autoritzat mitjançant permís de conduir (2), per circular amb permís de conduir caducat (2), per circular sense haver efectuat el canvi de nom en el termini previst (2), per no presentar el permís de circulació, malgrat tenir-lo (2), per conduir sota efecte alcohol de 0’5 a 0’8 g/ls (1) i per no cedir el pas als vianants en un pas de vianants (1).

Segons els cos de policia, fa públiques aquestes dades en el marc de la seva política de reduir la sinistralitat a les carreteres i garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants.

policia
infraccions
campanya
control
ITV
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic