Diari digital d'Andorra Bondia

Dilmé

L’era de cal Ribot és la part més antiga i també la més degradada: al gener va cedir una part del mur, la coberta està semienfonsada, i la porta lateral (a l’esquerra) s’ha hagut d’estintolar perquè no caigui; la llar de foc i la xemeneia, que també se sanejaran.
L’era de cal Ribot és la part més antiga i també la més degradada: al gener va cedir una part del mur, la coberta està semienfonsada, i la porta lateral (a l’esquerra) s’ha hagut d’estintolar perquè no caigui; la llar de foc i la xemeneia, que també se sanejaran.

Cal Ribot entra al quiròfan


Arrenquen les obres de sanejament de la casa pairal més antiga del país; s’allargaran fins al setembre.

Comentaris: 0
Reconstrucció ideal de les mesures, segons un dibuix de Sergi Mas, i els dos embuts sense portella de la peça original, semienterrada a la part posterior de la Casa de la Vall.
Reconstrucció ideal de les mesures, segons un dibuix de Sergi Mas, i els dos embuts sense portella de la peça original, semienterrada a la part posterior de la Casa de la Vall.

Les mesures, a punt


L’estudi encarregat pel Comú proposa exposar-les en un espai públic però desaconsella tornar-les al Cap del Carrer.

Comentaris: 0

Tram d’una de les galeries comercials del complex projectat per l’arquitecte català Bartomeu Llongueras (dreta), que constava de dues plantes soterrades (a dalt), amb 90 locals, un restaurant panoràmic a la primera i sortida del telefèric cap a Prat Primer, a la segona; a baix, secció de l’avantprojecte de Sostres, anterior i menys ambiciós que el de Llongueras: una galeria soterrada i un edifici vertical que connectava amb Prat de la Creu, sense telefèric.
Tram d’una de les galeries comercials del complex projectat per l’arquitecte català Bartomeu Llongueras (dreta), que constava de dues plantes soterrades (a dalt), amb 90 locals, un restaurant panoràmic a la primera i sortida del telefèric cap a Prat Primer, a la segona; a baix, secció de l’avantprojecte de Sostres, anterior i menys ambiciós que el de Llongueras: una galeria soterrada i un edifici vertical que connectava amb Prat de la Creu, sense telefèric.

Un peu de pistes a la plaça Rebés


Dilmé exhuma el projecte de centre comercial soterrat i amb telefèric que Bartomeu Rebés va impulsar el 1956.

Comentaris: 2

Andorra, Casa de la Vall, mesures, mesures bladeres, Canturri, Dilmé, Sergi Mas, restauració, conservació, Stoa, Retoc
Andorra, Casa de la Vall, mesures, mesures bladeres, Canturri, Dilmé, Sergi Mas, restauració, conservació, Stoa, Retoc

Les mesures del blat de la capital tornaran al Cap del Carrer


L'arquitecte Enric Dilmé dirigirà el trasllat de l’estructura a l'emplaçament original, previsiblement al 2019 i amb motiu del 6è centenari del Consell de la Terra; el Comú hi destina de moment 34.000 euros.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic