L’atletisme, amb el tartan malmès des de fa molts anys, va obtenir ahir el seu primer metall en un Campionat d’Europa d’atletisme. Nahuel Carabaña, atleta del Playas de Castelló i també de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), es va penjar ahir la medalla de bronze dels 3.000 obstacles de l’Europeu sub-23 que es va disputar a Tallin (Estònia).
Nahuel Carabaña, que es va quedar sense plaça olímpica per disputar els Jocs Olímpics de Tòquio, va fer un crono de 8’39”17 i es va quedar a només cinc segons de la medalla d’or de l’hongarès Istvan Palkovits. El segon va ser el portuguès Etson Barros.
Dissabte, Nahuel Carabaña va assolir la classificació per a la final després de finalitzar tercer de la seva sèrie amb un temps de 8’49”10. També va competir Aina Cinca a la prova dels 1.500 metres lliures, en la seva primera experiència a nivell internacional i fent un temps de 4’51”99. Per tant, el Campionat d’Europa sub-23 deixa el primer metall andorrà en una competició internacional.