El partit seriós i el resultat positiu que volia l’entrenador de la UE Sant Julià, Raúl Cañete, de cara a la tornada contra l’FK Cukaricki, es van produir. El matx, amb la claredat del marcador amb què es venia de Belgrad, va estar mancat d’intensitat, així que el millor que se’n pot extreure és l’empat final (0-0).

No va ser un enfrontament en què les ocasions en una o altra porteria es repetissin. Més aviat van escassejar. Els serbis van ser els qui primer ho van intentar. Stojilkovic va provar-ho amb un xut que Coca, amb problemes, va rebutjar. El porter lauredià va aturar dos minuts després amb seguretat el xut de Bojic. Per part local la millor ocasió va ser de Soto. Interceptava una mala passada del porter, per encarar-lo en solitari. El va voler superar en cursa cap al costat dret, però Ristic va ser ràpid de reflexos i llançant-se va enviar a córner el xut. Kiko, en una jugada personal, va rematar amb molta rosca massa alt. En la resta de la primera part la possessió va estar repartida, sense que cap dels dos con­junts s’acostés amb perill a l’àrea rival.

En la represa va continuar el mateix plantejament. A uns ja els anava bé el marcador i els altres no tenien necessitat perquè tenien l’eliminatòria resolta. Qui més a prop del gol va estar va ser l’equip andorrà. En una pilota bombejada i rebutjada extremament malament, Stojilkovic va enviar l’esfèrica a la base del pal de la seva pròpia porteria. Després de l’ensurt acabaria enviant-la fora. Ruiz, a la sortida d’un córner, amb un cop de cap va enviar la pilota massa creuada. I també des de la cantonada, Kiko, en un llançament directe de córner, l’enviava a estavellar-se al primer pal. Els serbis no es mostraven gaire alterats. Una falta directa des de la frontal de l’àrea que no passava de la barrera i una darrera rematada de Mirosavljevic van ser les millors ocasions.

El Sant Julià queda eliminat, però amb la satisfacció d’haver tret un empat en competició europea, demostrant que el resultat de l’anada va ser exagerat per com havia anat el partit.

Derrota groc-i-negra a Skopje

La UE Santa Coloma va sumar una nova derrota davant l’FK Metalurg Skopje (2-0). Simonovski va ser el jugador que de sortida va ser més incisiu per part macedònia. Però era Gjorgievski qui en el minut 19 marcava. Dos després Salvat va estar a prop d’empatar, però Efremov li va aturar el remat. Simonovski, de falta, va aconseguir la segona diana al 34. En el temps de descompte el córner servit per Rubio el rematava Bernat, però l’esfèrica no va veure porteria. En la represa Stojanovski feia lluir només començar Friday, que evitava el tercer gol local. Efremov va reaccionar igual de bé davant el xut de Bernat. Els minuts passaven i el matx ja es veia més que decidit. Radeski i Naumovski van buscar el gol, però sense fortuna. Angelov i Amat van provar-ho de falta, sense encert. En l’últim tram de l’enfrontament el ritme de joc va baixar per les faltes continuades que es van produir per una i altra banda. La UE Santa Coloma queda eliminada en aquesta primera ronda de la fase prèvia de la Lliga Europa per un acumulat de 5-0.

El Comunal acollirà l’anada entre l’FC Santa Coloma i el Maccabi

Per raons de seguretat, i després que la UEFA i els dos clubs s’hagin posat d’acord, es canvia l’ordre dels partits en l’eliminatòria de la Lliga de Campions entre l’FC Santa Coloma i el Maccabi de Tel-Aviv. L’anada es jugarà el dia 15 a l’estadi Comunal (20.00 hores) i la tornada el 22. Si el conflicte bèl·lic a Israel veu reduïda la intensitat serà a Tel-Aviv, però si persisteix s’estudia l’opció de jugar en un altre país. Qui no podrà ser en cap d’aquests dos partits és Ildefons Lima, que a Erevan, contra l’FC Banants, es va fer un microtrencament al bessó, que el mantindrà quatre setmanes fora dels terrenys de joc.