El projecte ambiciós de l’Atlètic Escaldes ja ocupa, a la jornada 7, el lideratge en solitari de la primera divisió. Els de Luis Blanco es van imposar per 0 a 2 a l’FC Santa Coloma i van aprofitar la primera derrota de la temporada, en competició domèstica, de la UE Engordany, que era el líder abans de la disputa d’aquesta jornada. Els d’Emiliano González van caure derrotats contra el vigent campió, l’Inter Club Escaldes. Després de la disputa d’aquesta jornada 7, l’Atlètic Escaldes, la UE Sant Julià, la UE Engordany i l’Inter Escaldes disputaran els quarts de final de la Copa Constitució i l’FC Santa Coloma tindrà el càstig de jugar els vuitens de final. La igualtat és màxima. L’Atlètic Escaldes és el líder, amb 14 punts, i a un punt es troba la UE Sant Julià. El tercer és la UE Engordany, a dos del líder, i l’Inter Escaldes puja al quart lloc, a tres punts dels de Luis Blanco.
En el partit disputat a l’Estadi Nacional, la UE Engordany no va poder conservar el primer lloc contra un Inter Escaldes que comença a despertar. No va ser un partit brillant. Va faltar profunditat en atac i els dos equips es van repartir el domini. Els d’Emiliano González van dominar els primers minuts. Això sí, la millor ocasió de gol no va arribar fins al minut 36 amb un remat a boca de canó de Cristian Martínez, totalment lliure de marca, que va sortir per sobre del travesser. La resposta de la UE Engordany va arribar als dos minuts, però el francès Guillaume López no va engaltar gens bé una passada de Morgan Lafont. La pilota va marxar força desviada per sobre del travesser. Abans d’arribar al descans, Kyllan Rame va provar amb un xut llunyà que va sortir molt a prop del travesser.
A la represa, els de Rodri van millorar, però només un xic. Al minut 50, Genís va estar a punt de marcar, però Xisco Pires va aturar l’u contra u. Les ocasions de gol escassejaven i al minut 67, Gerard Hulk Artigas va estar a punt de marcar amb una rematada de cap que va sortir a tocar del pal. Aquest va ser el primer avís, ja que al minut 71, Xisco Pires va cometre un penal força innocent per una empenta a Gerard Artigas i l’àrbitre va xiular penal. El va transformar Genís Soldevila.
Els d’Emiliano González van anar per l’empat i José Antonio va salvar l’1 a 1 refusant un xut de l’uruguaià Agustín Márquez. Quan el partit agonitzava, l’àrbitre no va veure falta en un placatge més de rugbi que de futbol de Morgan Lafont a Genís. El joc va seguir i Sebas Gómez va estar a punt de marcar, però José Antonio va salvar. El porter Xisco Pires va pujar a l’atac i en una de les seves aventures ofensives, Genís va sentenciar amb un xut llunyà sense porter.

Els gols cap al final
L’Atlètic Escaldes va superar per 0 a 2 l’FC Santa Coloma. Els d’Albert Jorquera, que ja sumen dues derrotes aquest curs a la lliga, van resistir, però van continuar barallats amb el gol. Mentrestant, els de Luis Blanco no van poder avançar-se en l’electrònic fins al minut 82 i va ser amb un gol de Rafa Santos que va recollir un refús del porter Andrés Benítez després d’un xut de Xavi Vieira. Al temps de l’afegitó va arribar la sentència i va ser amb un gol de Gemelson Vieira.

La UE Sant Julià, segona, amb un bonic gol de ‘Josele’

La UE Sant Julià va aconseguir la quarta victòria de la temporada després de superar per 2 a 1 el CE Carroi i puja fins a la segona posició, a només un punt del líder. Els de Claudio Festa es van avançar al minut 45 amb un espectacular gol de Josele Aguilar. L’exjugador de l’FC Andorra va superar amb un xut creuat i potent el porter uruguaià José Cortaberria. La pilota va entrar per tot l’escaire. La sentència no va arribar fins al final, i això que els de Festa van tenir ocasions per marcar més d’un gol. A dos minuts per al final va marcar en una jugada individual François Gomis. Bacari va ser expulsat amb doble groga i es perdrà el pròxim partit contra l’Inter Escaldes i el CE Carroi va marcar el gol de l’honor al temps de l’afegitó amb un gol de Ruiz.
En l’altre partit de la matinal, la UE Santa Coloma es va imposar per 1 a 2 a la UE Santa Coloma. Els d’Albert Samsó es van avançar amb un gol de Brian Pubill, però els colomencs van despertar amb un gol de Boris Antón i un de falta directa, a dos minuts del final, de Javi López.