Fam de títols, tot i ja tenir-ne molts. El Sideco FC Encamp, sense el seu millor jugador, Javier Saviola, va revalidar el títol de la Supercopa de futbol sala en superar per 3 a 2 a la final el DDS Madriu. Els d’Òscar Guerrero, André Ferreira i Alex Carvalho van haver de picar pedra contra un rival molt sòlid i que va plantar cara. De fet, el gol de la victòria el va marcar a 40 segons del final Allan Nepomuceno, que va rematar amb el pit una centrada forta d’Edgar Sánchez.
La final, disputada al Prat Gran d’Escaldes-Engordany, va començar amb un gol ben matiner del veterà i incombustible Moi Gonçalves. El xut, a la sortida d’un córner, va superar el porter Bernardino Ferreira. Els encampadans van gaudir d’una bona ocasió per incrementar les distàncies, però Leo Alves va rematar al pal en dues jugades. Els de Gerard Barrufet, Barru, van empatar al minut 16 amb un gol de Roger de la Rosa després de recollir un refús del pal en un xut de Grego. Abans del descans, Edgar Sánchez va fallar un doble penal que va aturar Bernardino i Óscar Neira també va fallar-ne un que va refusar a córner Aitor Rubio.
A la represa, una pèrdua de Roger de la Rosa la va saber aprofitar Edgar Sánchez per situar el 2 a 1. El porter Bernardino (DDS Madriu) va ser el gran protagonista amb aturades de molt mèrit. Una pèrdua de Dani Alves la va fer bona Paquito Peña per empatar el partit a 2. A 40 segons va arribar el gol d’Allan, que va fer sumar un títol més al Sideco FC Encamp.