Després de la desfeta per 7 a 1 a la pista del Futsal Lleida Lamsauto, l’Enfaf Construccions Modernes va tornar a assaborir el gust dolç de la victòria en golejar, en només 15 minuts, per 3 a 0 el Futsal Atlètic Vilatorrada, en un partit que corresponia a la jornada 23 del grup 2 de tercera divisió espanyola.
Els de Jona Pérez se situen en setena posició, a tres punts del rival d’ahir, però lluny de la part alta que lidera, amb 63 punts, el Futsal Lleida Lamsauto i que té com a segon el Penya Esplugues, que està a tres punts dels lleidatans.
L’Enfaf va fer un bon inici de partit i només començar ja va marcar el primer, que va ser amb un gol de José Segura. Al minut 11 va arribar el 2 a 0 de Gerard Raventós i quatre minuts després va tancar el marcador Omar Debboun. El partit va acabar amb l’expulsió del visitant Redu.
El pròxim partit de l’Enfaf Construccions Modernes, que ja ha recuperat el partit pendent, serà dissabte  contra el Penya Esplugues, el segon classificat. Els d’Alfredo García Belmar, que va arribar a jugar al Barça, acumulen vuit jornades consecutives sense perdre. En aquest equip hi ha jugadors com els internacionals dirigits per Talin Puyalto, Roge Da Silva i Uri Rodríguez.