El nou i ambiciós projecte del VPC Andorra ja té la primera victòria com a visitant. L’equip dirigit per Jean Arnaudin es va imposar ahir per 19 a 20 al St. Juery Arthes i ho va fer amb un cop de càstig a un minut del final, és a dir, a tocar del tercer temps, de l’argentí Seba Barrera.
El VPC, que ja suma dues victòries consecutives, es va avançar al minut 7 amb el primer cop de càstig del partit transformat per Seba Barrera. Dos minuts després, el St. Juery Arthes va empatar el partit amb un cop de càstig (3 a 3). Tot seguit, els francesos es van avançar amb un nou cop de càstig. El 6 a 3 va durar només quatre minuts, ja que l’argentí Bauti Álvarez va realitzar un assaig que va transformar Seba Barrera (6 a 10). Abans d’arribar al descans, l’argentí Cristian Abarca va fer un assaig i el seu compatriota, Seba Barrera, va anotar la transformació per al 6 a 17.
A la represa, el St. Juery Arthes va buscar la remuntada davant d’un VPC que va deixar de prémer l’accelerador i es va confiar en excés. Els francesos van anotar dos cops de càstig i van fer un assaig per al 19 a 17. A un minut per al final va arribar el cop de càstig decisiu de Seba Barrera per al 19 a 20. El pròxim partit serà el 17 d'octubre contra la Racing Club Salvetat Plaisance, que arriba al Principat amb dues victòries en dos partits.

Triomf del VPC femení
El VPC femení es va estrenar dissabte amb victòria. L’equip dirigit per Dani Raya va vèncer per 11 a 5 al CEU Rugbi Barcelona. Paula Calvó va anotar un assaig i també dos cops de càstig. Les barcelonines van reaccionar al final amb un assaig quan el partit ja estava sentenciat. El pròxim compromís de les de Dani Raya serà a Sant Cugat.