Representants de Concòrdia i del Partit Socialdemòcrata han participat en la manifestació convocada per diversos sindicats, la Coordinadora per un Habitatge Digne i Stop Violències, entre d’altres, i s'han posicionat al costat de la ciutadania, que entenen que és “la protagonista de la jornada”. En aquest sentit, el president del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé, ha subratllat que des de la seva formació “hem acompanyat la manifestació però en cap cas ens correspon ser protagonistes”, i similarment, el president del PS, Pere Baró, felicitava “la protagonista, que és la ciutadania”.

Escalé ha defensat la presència de la seva formació a la manifestació “perquè la situació al país segueix sent molt crítica en matèria d’habitatge”, i “qualsevol ocasió per poder alçar la veu en aquesta temàtica i la resta de drets socials del país és important”. Per part del PS, Baró ha assenyalat que “és un clam que fa molt de temps que s’escolta, que la gent no pot viure en aquest país i la ciutadania demana un habitatge digne i un poder adquisitiu per poder viure i no sobreviure”, i  “avui s’ha demostrat qui està al costat del poble i qui no, i a partir d’aquí nosaltres continuarem lluitant” malgrat que la majoria parlamentària “es preocupa més pels rics i poderosos que per la ciutadania en general”. Al seu parer, “la prova que no s’està fent res en aspectes importants per a la ciutadania és que la gent avui, fins i tot amb pluja, ha sortit al carrer per dir que ja n’hi ha prou”.

Tant Concòrdia com PS han tret importància al nombre de manifestants, i Baró fins i tot valorava que calia estar “satisfets perquè la ciutadania ha sortit al carrer” i uns anys enrere “no hauria sortit ni un quart de la gent que ha sortit avui”.