Demòcrates per Andorra (DA) va defensar ahir de manera contundent la continuïtat al Govern de la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, així com la feina que està portant a terme. Els demòcrates consideren que el pacte nacional que es va signar al seu dia entre DA i Coalició d’Independents (Cd’I) per anar junts a les eleccions generals a Andorra la Vella està “vigent”. Ho van manifestar ahir el secretari general de DA, Èric Jover, i el secretari d’organització, Esteve Vidal. “La feina que està desenvolupant la ministra és de plena satisfacció per al partit i per al Govern i, per tant, entenem que ha de continuar el màxim de temps possible”, va manifestar Jover. I és que les accions que està impulsant Ferrer en aquests primers mesos de legislatura “van en la línia del projecte polític” que va presentar DA en l’àmbit sanitari i per aquesta raó aquesta formació  “se sent a gust” amb les mesures que està prenent la ministra i “la decisió de continuar amb els seus serveis o no és tan sols del cap de Govern”. 

Els dirigents de DA van defensar de nou la construcció de l’heliport nacional “per consolidar el projecte d’obertura i de diversificació de l’economia” i van opinar que serà difícil tirar-lo endavant amb l’oposició del Comú de la parròquia on s’hagi de situar.  A més, van criticar la postura de l’encara cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, per haver firmat contra la ubicació de la infraestructura a la Comella quan anteriorment havia facilitat set terrenys per acollir-lo. “O hi va haver una incoherència inicialment  o hi ha una incoherència ara”, va afirmar Jover.  
Pel que fa a les eleccions comunals, DA troba que no són només d’àmbit parroquial sinó que es votarà també “un projecte nacional i un model de país”. En aquest sentit, van recordar que seria positiu uns comuns del mateix color per afrontar la reforma de les competències i transferències. Així mateix, van criticar la “manca de coherència” dels liberals en la confecció de les llistes i van ressaltar el fet que el PS només hagi pogut presentar tres llistes, amb la qual cosa “ha abandonat el paper d’aglutinador de l’esquerra” que tenia anteriorment i per tant ha perdut opcions de ser alternativa a DA.