El Govern ha acordat ampliar en 300.000 euros la dotació del programa Renova per a aquest any, segons ha informat el ministre portaveu, Eric Jover, que ha destacat la bona acollida d’aquesta iniciativa i n'ha remarcat el doble objectiu, ja que, d’una banda, “té un efecte multiplicador de l’economia”, i de l’altra, dona un impuls a la sostenibilitat, ja que permet promoure accions concretes per reduir els consum d’energia als habitatges i mitigar les emissions de diòxid de carboni. Així, el ministre ha apuntat que amb aquest increment el programa haurà comptat enguany amb 1,8 milions d’euros, dotació que “es vol mirar d’incrementar de cara al pressupost del 2022”.

D’altra banda, Jover ha informat també de l’acord per a la licitació d’un concurs per a la realització dels treballs de disseny i producció d’una campanya de comunicació sobre la Llei d’economia circular, iniciativa amb la qual es vol poder sensibilitzar, conscienciar i informar les persones sobre l’economia circular, tenint en compte l’impacte que tindrà aquest text sobre la vida quotidiana dels ciutadans. Les ofertes es podran presentar fins al 27 d’octubre.

El Govern ha aprovat també la licitació del concurs per a la prestació de serveis d’inspecció, control i certificació de la producció de productes agraris i productes alimentaris ecològics, amb el qual es busca una empresa que s’encarregui d’aplicar un règim d’inspecció i control aplicable a tots aquells operadors que duen a terme activitats agràries o altres que tenen com a finalitat la producció, transformació i comercialització de productes ecològics a fi de garantir que aquests són conformes al que estableix la llei i el reglament corresponent. Les ofertes es podran presentar fins a l’11 de novembre.