Diari digital d'Andorra Bondia
Richy Vuelcom i John Holt durant la gravació a la Farga Rossell.
Richy Vuelcom i John Holt durant la gravació a la Farga Rossell.

2021: rebuda electrònica


Escrit per: 
A. D. / Foto: P. Farràs

No havia caigut gens bé la programació inclosa a La cultura no s’atura entre el gremi de l’electrònica de casa: ningú no els havia tingut en compte. “Si ens punxen, no ens raja sang?”, van clamar en to shakespearià, sentint-se exclosos de l’àmbit cultural. La resposta àgil del ministeri va arribar en forma d’aquest projecte que lliga tres espais museístics, la Farga Rossell, el Thyssen i l’Espai Columba, amb les sessions de Richi Vuelcom i John Holt al primer equipament i Ldr Helder Silva i Marc Montalvo als altres dos. Enregistrades en col·laboració amb les productores R2 Media, Mira Audiovisual i Alcafilms respectivament, s’emetran per Andorra Televisió justament quan comenci l’esperat 2021, de mitjanit fins a les dues de la matinada. Hi haurà projeccions i sorpreses com la intervenció del menjafoc escaldenc Gerard Miralles: a la Farga, on si no?
    
L’objectiu –més enllà de rectificar l’error inicial– és “potenciar la idea de la cultura segura i portar-la a casa de tothom”, explica Richard Capdevila (o Richy Vuelcom), i potenciar de pas els museus del país, amb l’expectativa afegida que potser ajudarà que col·lectius potser desinteressats per aquests continguts hi donin una ullada amb la música com a esquer. De moment La màquina del temps –iniciativa de Black Agency i Produccions Zoulandir– debuta en la primera matinada de l’any, però promet tenir continuació, assegura Capdevila. De moment, sense dates tancades, ni decisió sobre si serien sessions amb públic o sense (el virus mana), però amb la seguretat que l’electrònica seguirà desplegant-se pels equipaments culturals del país.
    
“Espero que la gent respongui perquè hi ha molta feina al darrere”, apunta Capdevila/Vuelcom, qui assegura que tots quatre (ell i Holt actuaran en format b2b, precisa) han creat sessions amb música per a tots els públics i diferents estils, de la més comercial al tech-house. Però sobretot festiva, promet.

 

 

 

2021
electrònica

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte