L’1 de març arriben a les llibreries del Principat les tres primeres novetats del 2022 publicades per Anem Editors. Josep Dallerès es presenta amb un nou poemari sota el braç amb Pell, tot és pell, el setè publicat per l’autor encampadà, que torna després de Vuitanta-dos dies d’octubre. El nou poemari és fruit de les reflexions íntimes de l’autor, que fan que els seus versos recuperin el batec de la seva primera poesia, marcada per les relacions humanes, els sentiments i la contemplació de la natura. Amb Pell, amb tot, manté la reivindicació política i la preocupació pel món actual que han caracteritzat els seus poemes en els darrers temps.

Acompanya Dallerès una altra de les plomes essencials de la literatura andorrana, Antoni Morell amb La neu adversa, premi Carlemany 1999, revisada i reeditada que manté la vocació de l’editorial per mantenir viva l’obra literària del patriarca de les lletres andorranes.

Finalment, Anem aposta per la divulgació amb 100 coses que has de saber sobre Andorra, d’Arnau Colominas i Maria Cucurull. L’obra en qüestió pretén donar a conèixer la realitat andorrana tant als locals com als nostres veïns superant els tòpics habituals. A través d’un centenar de capítols breus i divulgatius, els autors expliquen què i com és Andorra amb una mirada que sobrevola l’economia, la política, la cultura, la llengua i la història de les valls del Valira, amb el títol que és la gran aposta de l’editorial per aquest Sant Jordi 2022.