Diari digital d'Andorra Bondia
Les instal·lacions de la Biblioteca Nacional.
Les instal·lacions de la Biblioteca Nacional.

Cultura licita la catalogació dels donatius al fons de la Biblioteca Nacional


Escrit per: 
Agències / Foto: SFGA

El consell de ministres ha aprovat la licitació per l'adjudicació dels treballs de catalogació, indexació i classificació dels fons incorporats a la Biblioteca Nacional a partir de donacions (1a fase).

La Biblioteca Nacional ha rebut un important nombre de donatius de materials bibliogràfics que han de ser catalogats per poder integrar-los a la col·lecció i posar-los a disposició del públic. El gran nombre de documents rebuts fa necessària l'externalització d'aquesta tasca, que es durà a terme en diverses fases.

Per aquest motiu, l'executiu proposa contractar una empresa especialitzada per dur a terme els treballs de catalogació, indexació i classificació d'aquests fons incorporats a la Biblioteca Nacional a partir de donacions.

La primera fase d'aquest projecte correspon al donatiu de la biblioteca del departament de Patrimoni Cultural, que conté 3.200 monografies i publicacions periòdiques.

El concurs és nacional i de modalitat ordinària. El plec de bases es pot descarregar des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits. Els interessants en presentar-se al concurs tenen temps per fer-ho fins al proper 19 d'agost al Servei de Tràmits del Govern.

Campanya de comunicació de 'La cultura no s'atura'

D'altra banda, el Govern també ha aprovat la licitació d'un concurs públic per a la creació, producció i execució de la campanya de comunicació del projecte 'La cultura no s'atura'. El programa d'activitats impulsat pel ministeri i els set comuns engloba els principals sectors culturals (musical, editorial, arts escèniques, arts plàstiques i visuals), amb l'objectiu de contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i ser un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals del país.

Aquest dilluns es va fer balanç de la primera edició i també es va presentar el nou conveni per impulsar una segona entrega del projecte, aquesta vegada sumant el comú d'Escaldes-Engordany. Per al projecte d'enguany s'ha decidit impulsar un concurs públic per impulsar una campanya de comunicació vista la necessitat de dinamitzar i comunicar les activitats incloses en 'La cultura no s'atura'. La finalitat del concurs és conceptualitzar, produir i executar tots els elements d'una campanya de comunicació del projecte.

El concurs és nacional amb modalitat ordinària i amb procediment obert a tots els professionals de la publicitat, amb la finalitat d'obtenir una proposta de campanya que s'executaria a partir del mes d'octubre d'enguany. El plec de bases es pot descarregar de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad o presencialment al Servei de Tràmits. Els interessats tenen fins al 19 d'agost d'enguany.

De manera paral·lela, el ministeri de Cultura i Esports també ha comunicat l'obertura del període de presentació de candidatures per a la selecció de coordinadors o coordinadores de 'La cultura no s'atura' en els sectors musical, editorial, arts plàstiques i visuals, arts escèniques i activitats audiovisuals. Poden presentar la seva candidatura les persones físiques d'Andorra relacionades amb el sector cultural amb experiència en la gestió cultural o l'organització d'esdeveniments.

 

 

licitació
donacions
biblioteca
nacional
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic