Diari digital d'Andorra Bondia
El Fargo: ‘suma y sigue’ imparable
El Fargo: ‘suma y sigue’ imparable

El Fargo: ‘suma y sigue’ imparable


Escrit per: 
A. D. / Foto: Velles Cases
És com guanyar una etapa, encara que guanyar el Tour quedi lluny, però el Dodge Fargo ha aconseguit sumar les suficients voluntats com perquè els privats hagin desembutxacat 25.000 euracos. En petites donacions, puntualitza el president de Velles Cases Andorranes, Claude Benet, entitat impulsora de tota aquesta moguda que implica la recuperació de l’històric autobús a punt de perir víctima del rovell i l’oblit. Són tot aportacions de particulars que han desembutxacat quantitats diverses, a partir de vint euros qui no ha pogut (o no ha volgut) més, “i n’hi ha alguna de grossa però anònima, de manera que no podem agrair-ho personalment”, es dol Benet. 
 
Mentre els privats se sumen al projecte, des de Velles Cases es pregunten on són les institucions i, més concretament, el ministeri de Cultura. Amb el canvi de titular i l’arribada de Sílvia Riva va semblar que s’interessaria pel projecte –va ser la ministra qui va intercedir perquè part de la feina s’hagi fet als tallers del COEX– però després la intervenció ha perdut força: primer amb la denegació d’una subvenció i des d’aleshores, ve a dir Benet, amb el silenci i la llunyania. 
 
Com sigui, el projecte segueix en marxa i els 25.000 euros garanteixen que el vehicle podrà completar la següent fase de la rehabilitació. Així, torna al planxista, on rebrà una capa d’emprimació que protegirà el ferro vell de la corrosió (un dia com el d’ahir al carrer i tornaria a rovellar-se totalment). Després, la pintura, “per deixar-lo ben maco”. Quedarà per a una fase posterior (i calen diners) la recuperació dels interiors. 
 
Fargo
suma
sigue
imparable
Comentaris: 2

Comentaris

bon dia, quin es al compte i per quin banc es pot fer un ingres a favor d'aquet autobus Fargo merces D Marot
El compte de Velles Cases Andoranes és: AD 60 0007 0039 0001 4804 9018 MoraBanc. Gràcies per la vostra ajuda i sobretot deixeu el nom del donant per poder-vos guardar una litografia d'en Sergi Mas.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic