Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Cinca, Antoni Martí, Esther Puigcercós i Ricard Tubau abans de l’inici del sopar per commemorar els 25 anys d’Andorran Banking.
Jordi Cinca, Antoni Martí, Esther Puigcercós i Ricard Tubau abans de l’inici del sopar per commemorar els 25 anys d’Andorran Banking.

Andorran Banking celebra 25 anys en plena homologació internacional


Escrit per: 
Redacció/Foto: Andorran Banking

Andorran Banking va celebrar ahir a la nit un sopar per commemorar el 25è aniversari des del seu reconeixement per decret com a associació professional de dret andorrà. Des dels seus inicis, l’Associació de Bancs Andorrans treballa pel desenvolupament i millora de la competitivitat d’Andorra com a plaça financera a escala nacional i internacional. El sopar va comptar amb la presència de  més de 150 personalitats del món financer, polític, institucional i empresarial del país.
En el missatge de benvinguda, el president d’Andorran Banking, Ricard Tubau, va posar en relleu l’extens exercici d’homologació que s’ha dut a terme en el sistema financer andorrà gràcies al compromís transversal i de país de tots els actors involucrats; Consell General, Govern, supervisors i entitats financeres. “Necessitem aconseguir la categoria de país equivalent per la UE en l’àmbit financer a través d’un procés de regulació coherent i adaptat a les nostres especificitats que garanteixi la qualitat, proporcionalitat i durabilitat de la reglamentació”, va indicar Tubau.
Per la seva part, Esther Puigcercós, directora general d’Andorran Banking, va assenyalar que “en aquest nou context d’homologació internacional el nostre deure i compromís és continuar treballant plegats i contribuir a transformar el potencial del nostre país i centre financer en un dels de referència”.  
El cap de Govern, Antoni Martí, va clausurar l’acte amb el reconeixement de la feina duta a terme per l’associació en el transcurs dels darrers 25 anys, posant especial èmfasi en els últims anys. “La banca andorrana no ha perdut la seva dimensió humana. A més,  gairebé una dècada després de la Declaració de París, en què Andorra es va comprometre a avançar cap als estàndards internacionals de transparència, l’economia andorrana i la seva plaça financera estan plenament homologades i capacitades, per tots plegats, contribuir a seguir obrint i internacionalitzant l’economia”, va assenyalar Martí. 

 

Andorran Banking
celebra
25 anys
homologació
Internacional
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic