L’àrea de Joventut, Esports i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella posarà en marxa un servei de mentoria per a joves emprenedors el mes de novembre. Així ho va anunciar el conseller Alain Cabanes durant la presentació de la quarta trobada de joves emprenedors que tindrà lloc aquest dissabte. El servei funcionarà com a prova pilot fins a finals d’any i després s’avaluarà com ha anat. L’assessorament que donarà serà de tipus presencial, amb la possibilitat d’efectuar dues o tres entrevistes al mes, telefònic i online. Durant la trobada de joves emprenedors s’informarà els participants sobre la seva posada en marxa.

Pel que fa a la trobada, el conseller va explicar que la temàtica de les xerrades s’ha triat en funció de les qüestions que més preocupen els joves emprenedors. En aquest sentit, el finançament i l’economia col·laborativa són dos dels àmbits que més els preocupen, segons una enquesta que el Comú ha portat a terme entre els emprenedors que comencen. Així ho va assegurar un dels ponents i organitzador de la jornada, Pere Montes de Oca, que també va remarcar que a la tarda hi haurà la possibilitat de sol·licitar una mentoria personalitzada amb dos dels ponents de la trobada. Aquesta activitat és gratuïta i de moment hi ha 25 inscrits.
Cabanes va comunicar que el Comú ha atorgat en deu anys 140 subvencions a joves emprenedors per un valor de 62.197 euros, i només aquest 2019 s’han concedit 22 ajuts, el doble que el 2018.