Diari digital d'Andorra Bondia

El Manual pràctic del pla de comptabilitat ja té una edició revisada


Escrit per: 
Julià Rodríguez / Foto: D. P.

La Cambra de Comerç i Crèdit Andorrà han presentat avui l’edició revisada del Manual pràctic del pla general de comptabilitat d’Andorra, que ha estat realitzat per Alfa Capital.

El llibre actualitza la publicació de l’any 2009 amb els canvis que s’han introduït des d’aleshores en aquesta matèria. Se n’ha fet una edició de 5.000 exemplars que es distribuiran de manera gratuïta a través de les oficines de l’entitat bancària i de la Cambra, i també estarà disponible en format digital.
El director general adjunt de Negoci de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va destacar que es tracta d’una eina fonamental que servirà a les empreses i als professionals dels país per adaptar-se a la nova normativa, ja que s’hi expliquen els criteris sobre els estats financers de manera “simple, entenedora i pràctica”. El tresorer de la Cambra de Comerç, Jordi Daban, va ressaltar que el manual, amb un llenguatge clar i senzill, servirà perquè hi hagi un major coneixement del Pla general de comptabilitat. Daban va inicidir en el fet que la comptabilitat i la presentació dels comptes són, més que una obligació, “una eina bàsica de gestió per a les empreses”. Per la seva banda, Vladimir Fernàndez, soci director d’Alfa Capital, va assenyalar alguns dels canvis introduïts a la Llei de comptabilitat, aprovada al desembre del 2011.
El banc ha organitzat també un seminari formatiu per a dilluns 25 de juny en què s’explicaran les novetats que preveu la nova normativa comptable. Les sessions formatives s’allargaran en funció de la demanda que es registri. 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic