El 18è Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell, que tindrà lloc l’1 i el 2 de juny, amplia la seva aposta per la gastronomia, iniciada l’any passat. D’aquesta manera, sis restaurants oferiran plats o menús inspirats en aquesta època històrica coincidint amb el certamen, quatre més elaboraran tapes específiques i dos forns posaran a la venda un pa d’all i de sègol. L’esdeveniment comptarà amb pràcticament un centenar de parades del sector de l’artesania, ja sigui d’alimentació o d’altres productes. Mentre, també s’han programat 34 activitats de dinamització durant tot el cap de setmana, gràcies a la col·laboració del consistori de la capital alturgellenca i catorze entitats de la ciutat. L’emblemàtic Carrer dels Canonges i el seu entorn tornaran a acollir el pròxim cap de setmana el Mercat Medieval. Des de l’Ajuntament han valorat l’augment de la participació que s’ha registrat al certamen, que enguany arriba a la majoria d’edat, tal com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font. En la present edició, s’han volgut potenciar encara més les “menges medievals” i una dotzena d’establiments de la ciutat oferiran diferents propostes.