Diari digital d'Andorra Bondia
Scale Lab Andorra.
Scale Lab Andorra.

El programa Scale Lab Andorra de Crèdit Andorrà inverteix en tres noves 'start-ups'


Escrit per: 
Redacció/Foto: Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà ha participat a través del seu programa d’hiperacceleració empresarial Scale Lab Andorra en la inversió de tres noves start-ups. Aquestes companyies se sumen a les set en les quals l’entitat ja ha invertit des de l’inici del programa, durant el qual s’han avaluat més de 600 empreses. Les tres noves start-ups són SAALG Geomechanics, Polaroo i Rimbo, dedicades al sector de la geotècnia, les finances personal i l’immobiliari, respectivament.

SAALG Geomechanics és una empresa catalana de software d’enginyeria especialitzada en la gestió, visualització i anàlisi d’informació geotècnica de grans projectes d’infraestructures i edificació. L’empresa, que va néixer el 2016, té com a missió fer de la construcció una indústria més eficient, segura i sostenible mitjançant l’anàlisi de dades en temps real.

SAALG ha estat involucrada en més de trenta projectes arreu del món (Espanya, Regne Unit, França, Alemanya, Guatemala, Colòmbia, Hong Kong, Singapur, etc.) on ha demostrat els beneficis de l’ús de Daarwin, la seva plataforma web basada en algoritmes de machine learning. Daarwin permet predir el comportament real del terreny, i així, validar els dissenys dels projectes, detectar inestabilitats i col·lapses abans que succeeixin, i optimitzar el mateix disseny i el procediment constructiu del projecte durant la seva execució.

La visió de la companyia és convertir Daarwin en l’estàndard de la indústria per a la gestió, visualització i anàlisi de tota la informació geotècnica durant el cicle de vida d’una infraestructura, així com ser el dipòsit universal d’informació geotècnica per a futurs projectes.

Polaroo és una app de finances personals que ajuda a les persones a estalviar, controlar i gestionar les seves despeses en un sol entorn gràcies a l’acompanyament per part d’un gestor digital de despeses. La seva tecnologia ofereix solucions a qualsevol usuari, ja sigui consumidor, autònom o una PIME, que busqui controlar, optimitzar o estabilitzar les seves despeses recurrents en un sol pagament mensual estable.

Polaroo vol donar resposta a la complexitat que pot representar la gestió administrativa de contractar, modificar o donar de baixa serveis com la llum, l’aigua, el gas o l’Internet. La plataforma ofereix a l’usuari predictibilitat, estabilitat i control de les seves factures recurrents.

Aquesta plataforma digital, que ha estat guardonada internacionalment, ja ha integrat solucions tecnològiques que li permetran escalar l’eina a més de quinze països en un futur.

Rimbo és una fintech (una start-up financera i tecnològica) que facilita el lloguer de pisos sense fiança mitjançant una subscripció a la seva comunitat. L’empresa introdueix el concepte Deposit As A Service, de manera que llogaters i propietaris utilitzen la tecnologia enlloc de les fiances en efectiu en les transaccions per al lloguer de pisos, i aporta als seus usuaris una major seguretat i accessibilitat a l’hora de gestionar els lloguers d’habitatges.

La tecnologia de Rimbo porta el model experiencial dels hotels al lloguer residencial. Amb la seva tecnologia de pagament no cal avançar una fiança en efectiu, sinó que els llogaters autoritzen amb la seva targeta en el moment de l’entrega de les claus com es faria en un hotel en el moment del check-in. D’aquesta manera, els membres de la comunitat Rimbo s’eximeixen de pagar una fiança en efectiu i només se’ls carregaria a la seva targeta, en el moment de retornar les claus, el dany o impagament en el cas que s’hagi produït, com es faria en un hotel en el moment del check-out. Per altra banda, aquest sistema permet assegurar als propietaris el cobrament en tots els casos.

Rimbo opera a Espanya, Alemanya i Portugal, i està en procés d’expansió a altres països d’Europa.

programa
Scale Lab Andorra
start-ups
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic