Diari digital d'Andorra Bondia
Unida Qualitat i Prevenció coparà el 50% del mercat en riscos laborals
Unida Qualitat i Prevenció coparà el 50% del mercat en riscos laborals

Unida Qualitat i Prevenció coparà el 50% del mercat en riscos laborals


Escrit per: 
Redacció

Les empreses líders en el sector de prevenció de riscos laborals, Assegur Prevenció i Principat Qualitat i Prevenció s’han unit per “donar un salt qualitatiu”, segons va explicar el director general, Josep Maria Comes. Demà a les sis de la tarda, a la Sala Prat del Roure, es presentarà la nova empresa i la marca creada fruit d’aquesta unió, Unida Qualitat i Prevenció. Una suma empresarial que suposarà copar més de la meitat del mercat del sector, segons va manifestar Comes. 
En l’acte de demà, a més, també s’oferirà una conferència per part d’un expert sobre la motivació d’equips i la importància dels riscos laborals “per tal d’obtenir empreses amb zero accidents laborals”, va comentar Comes. 
La unió de les dues grans marques en prevenció de riscos laborals obeeix més a “donar un salt qualitatiu que per criteris econòmics”, va comentar Comes. Aquest salt qualitatiu es mostrarà en un aprofundiment de la conscienciació i de la informació, per part del treballador, sobre la importància de la prevenció dels riscos en l’àmbit laboral. Per tot això, es preveu intensificar l’organització de xerrades i cursos tècnics, i més formació enfocada al treballador. Però, a més a més, aquesta nova empresa també vol ser un referent líder pel que fa als certificats de qualitat, com els de les normes ISO, i tot allò relacionat amb els sistemes de gestió de les empreses. 
La unió empresarial, sota la marca d’Unida, suposarà un equip d’una desena de tècnics especialitzats en riscos laborals, més l’equip de metges. No es preveu cap comiat de personal amb aquesta operació empresarial.  Unida vol crear una cultura de prevenció de riscos laborals, més enllà del compliment de la legislació d’aquesta matèria amb la llei del 2008, per aconseguir que les empreses tinguin zero accidents laborals i els treballadors una conscienciació alta en aquesta matèria. 

Unida Qualitat i Prevenció
coparà
mercat
riscos laborals
Comentaris: 1

Comentaris

Lementable.... no passa d un .... amb sous baixos molt baixos... es el preu de la prevencio.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic