L’objectiu era agafar experiència i s’està assolint la fita marcada. Andorra va fer un pas inesperat cap a les semifinals del grup IV de Copa Davis en superar per 1 a 2 Islàndia. Avui, a Tirana (Albània), es jugarà el seu bitllet cap a les semis contra Liechtenstein. San Marino ja es va classificar ahir. 
L’equip andorrà, capitanejat per JeanBa, va fer un bon inici de la segona jornada amb un triomf contundent d’Èric Cervós per un doble 0 a 6 contra Sindri Snaer Svanbergsson. En l’altre partit d’individuals, Pablo Carrascosa, de número 1, va caure derrotat contra el número 1 islandès, Egill Sigurdsson. La derrota va ser per un doble 6 a 3.
En dobles, la parella formada per Èric Cervós i Jordi Trilla es va imposar per 2 a 6 i 0 a 6 a Egill Sigurdsson i a Sindri Snaer Svanbergsson. “Èric Cervós ha fet un partit molt seriós i molt constant en el partit d’individuals. Després, Pablo Carrascosa ha jugat un partit molt més igualat del que ha reflectit el marcador. Ha estat molt positiu, tot i la derrota. L’actitud que tenen és de 10, ja que lluiten la pilota com mai. En dobles, Èric i Jordi han fet un partidàs brutal. Molt content, sobretot perquè potser no esperàvem guanyar a Islàndia”. Avui s’enfronten a Liechtenstein. “Un equip molt fort i que ha fet patir San Marino”, va dir JeanBa.