Els jugadors de l’FC Andorra celebren a La Nucia el gol de Víctor Casadesús.

Adeu al 2019 en zona de privilegi

V. D.
Tercer partit consecutiu lluny de Prada de Moles i de nou punts possibles només en sumen un. Sigui com sigui, el Futbol Club Andorra tanca el 2019 amb un empat a 1 al camp de La Nucia i ho fa en quarta posició, per tant, zona de promoció d’ascens. Els de Gabri García marxen de vacances nadalenques i no tornaran a jugar fins al 5 de gener quan rebran la visita de la UE Olot.
Després d’una estada de tres dies al Complex Albir Garden Resort d’Alfàs del Pi, el partit no podia començar pitjor al Camilo Cano per l’FC Andorra. Als 43 segons del matx, una centrada del lateral esquerre Hermosa la va rematar de cap al segon pal i lliure de marca Javi Cabezas. Els de Gabri García no es van enfonsar i mica en mica es van fer amb el domini del partit sense renunciar al seu estil de joc, tot i el marcador advers. El primer avís el va donar un actiu –ja tocava– Víctor Casadesús. El veterà davanter va realitzar una jugada individual i va intentar sorprendre el porter Òscar Fornés amb un xut llunyà, però el de Benicarló va aturar en dos temps. Al minut 17 va arribar el gol de l’empat i va ser obra de Víctor Casadesús. El mallorquí va batre a Òscar Fornés amb un xut ras després d’una passada de la mort de Rai Marchán.
Tot seguit, Musa Jr. va poder marcar l’1 a 2, però José Mas va tallar la jugada de l’extrem de l’FC Andorra quan es plantava tot sol davant Fornés. En el córner, Rai Marchán no va rematar en condicions, tot i quedar-se totalment sol davant Fornés. Abans d’arribar-se al descans, ocasió per a Víctor Casadesús després de no aprofitar un refús de cap d’Hermosa.
A la represa, el ritme del partit va baixar molt. Els dos equips van començar adormits i fins al minut 71 no va arribar la primera ocasió clara del segon temps. Un xut de Musa Jr. el va refusar a córner el veterà Òscar Fornés. La resposta va ser de Juanjo Gracia, però Ratti va desviar a córner. Els dos equips es van activar tard, però van poder aconseguir el gol del triomf en qualsevol jugada del final. De fet, La Nucia va demanar penal en una acció d’Adrià Vilanova sobre Juanan Casanova quan es va quedar tot sol després d’una passada d’Agüero. A la jugada següent, l’ex-Espanyol B, Sergi García va marxar de Martos en velocitat i el seu xut creuat va sortir fregant el pal. A l’altre porteria, Musa Jr. es va topar amb un encertat Fornés. Al següent atac, Fofo va provar de sorprendre des del mig del camp a Ratti i el porter va enviar a córner. Al minut 89 es van demanar mans de Rai a dins de l’àrea i en l’últim atac Bover va estar a punt de fer el gol de la victòria amb un xut ras enganxat a la base del pal, però Fornés va enviar a córner. El 2019 es tanca i ja toca pensar en el 2020.