Hugo Díaz, davanter del Linares Deportivo, va ser un malson per a l’FC Andorra.

Així és difícil ser líder

V. D. / Foto: Linares Deportivo / Five O'Clock
Oportunitat als llimbs i per errors propis. D’aquesta manera, l’FC Andorra ho tindrà complicat per recuperar el lideratge. Els d’Eder Sarabia van veure com el Linares Deportivo els superava per tenir més desig. Del 0 a 1 del primer temps es va passar al 3 a 1 al final del partit. Tres punts que s’escapen contra un rival que lluita per fugir de les posicions perilloses.
El tècnic de Bilbao va tornar a rotar i va fer molts canvis a l’onze inicial després de l’últim partit contra el Barça B. Va jugar amb tres centrals: Roger Riera, Diego González i l’experimentat Marc Pedraza i dos carrilers profunds com són Adrià Altimira i Eudald. El Linares Deportivo, molt necessitat de sumar punts, només començar el partit va demanar penal per unes suposades mans de Diego González. Al minut 10 va arribar el 0 a 1 en la primera aproximació del partit. Eudal va aprofitar al màxim fins a la línia de fons per la banda esquerra i la seva centrada la va rematar Marc Fernández a l’escaire contrària de la porteria defensada pel lituà Ernestas Juskevicius. Els andalusos van demanar falta prèvia en la jugada d’Eudald Vergés, però l’àrbitre va ignorar la petició local.
Amb el 0 a 1 advers, els d’Alberto González es van fer amb les regnes del partit i van passar a sotmetre l’FC Andorra. Al minut 14, Josele va salvar un cop de taló d’Hugo Díaz i nou minuts després, el mateix jugador andalús va enviar una pilota al travesser, però que abans va tocar amb el peu Josele. Abans d’arribar al descans, Iván Gil, amb un xut llunyà va fer la segona aproximació andorrana, però Ernestas va aturar sense problemes.
A la represa, l’FC Andorra va passar a controlar el partit. Amb molt de toc i poca profunditat. Mentrestant, el seu rival va fer sang dels errors. Al minut 61, Christian Carracedo va enviar una passada a la frontal cap a Hugo Díaz i aquest, de taló, va assistir Fran Carnicer. El de Linares no va fallar davant Josele i el va superar amb un xut ras creuat. Tot seguit, Alberto González va fer un triple canvi donant entrada a Javi García, Jon Etxaniz i Adán Gurdiel. Tres minuts després va completar la remuntada amb un espectacular gol de Christian Carracedo. El d’Hospitalet de Llobregat va sorprendre amb un xut de paràbola  Josele. Tot seguit la va tenir Adán Gurdiel, però el seu xut va sortir desviat per sobre del travesser. L’FC Andorra va despertar un xic, però més amb espurnes individuals que no pas encert. Al minut 72, Ernestas, amb el genoll, va salvar un u contra u de Martí Riverola. Al minut 73, Eder Sarabia va provar sort amb un triple canvi donant entrada a Manu Nieto, Rubén Bover i Marc Aguado. El davanter andalús va gaudir d’una ocasió amb un xut de paràbola que va marxar desviat. Al minut 84 també la va tenir Marc Fernández amb un xut creuat, però qui va sentenciar va ser el Linares Deportivo amb un gol del basc Jon Etxaniz després de rematar de cap una centrada d’Álvaro Barbosa per l’esquerra. Als minuts d’afegitó va estar a punt de marcar el 4 a 1 el català Marc Caballé, però Josele va salvar la golejada. El pròxim partit serà diumenge (12 hores) al terreny de joc de l’Atlètic Balears.

3- LINARES DEPORTIVO: Ernestas, Álvaro Barbosa, Josema, Admonio (Adán Gurdiel, 64'), Fran Lara, 'Kako' (Marc Caballé, 82'), Meléndez, 'Rodri', Fran Carnicer (Jon Etxaniz, 64'), Christian Carracedo (Nando Copete, 73') i Hugo Díaz (Javi García, 64').

1- FC ANDORRA: 'Josele', Adrià Altimira, Diego González, Roger Riera (Dani Morer, 74'), Marc Pedraza (Adrià Vilanova, 59'), Eudald, Martí Riverola, Sergio Molina (Marc Aguado, 73'), Iván Gil (Rubén Bover, 73'), Marc Fernández i Rubén Enri (Manu Nieto, 73').

ÀRBITRE: Francisco Javier Fernández Vidal (Alzira). Groga a Hugo Díaz i Razak (porter suplent) –Linares Deportivo– i Rubén Enri i Iván Gil –FC Andorra–.

GOLS: 0-1 Marc Fernández (10') –descans–; 1-1 Fran Carnicer (61'), 2-1 Christian Carracedo (67') i 3-1 Jon Etxaniz (88').

LLOC: Estadio Municipal de Linarejos de Linares.