Després de l’exigència de quatre dies de curses seguides, els participants en la Pierra Menta poden tenir la satisfacció d’haver-la completat. Entre aquests hi ha Joan Albós i Joan Vilana, que es van convertir en la millor parella andorrana de la general classificant-se en la 23a posició.

En la darrera de les curses, que tenia un recorregut força inferior a la resta, la meteorologia va ser diferent, més benèvola per als corredors després d’uns dies de mal temps. El sol va lluir. L’arribada a meta va ser innovadora, ja que el darrer tram es completava a peu. Els andorrans que van entrar en primer lloc van ser Albós i Vilana, que van acabar al 31è lloc amb un temps d’1.29.51 hores. L’etapa la van guanyar el francès William Bon Mardion i el suís Martin Anthamatten amb un registre d’1.15.53.

En la general, Albós i Vilana conclouen en la 23a plaça. Xavier Comas i Ferran Vila acaben en la 41a, Francesc Poujarniscle i Juanjo Barrio en la 57a, Joan Turné i Xavier Guillamó en la 62a, Xavier Capdevila i Jorge Palacio en la 83a, i Jordi Cerro i David Albós en la 99a. Manel Pelegrina i Armand Jesús van abandonar en la tercera etapa.
Els campions van ser el català Kilian Jornet i el francès Didier Blanc. El ceretà fa història en la Pierra Menta, ja que se l’ha adjudicat per tercera vegada. El segon lloc el van ocupar els italians Guido Giacomelli i Lorenzo Holzknecht, i el tercer, els també transalpins Matteo Eydallin i Denis Trento. La victòria en categoria femenina va ser per a la gal·la Laetitia Roux i la catalana Mireia Miró.

Classificació dels júniors

Després del quart lloc aconseguit en la segona i última etapa dels júniors, Inka Bellés i la catalana Ires Izard finalitzen en la mateixa posició a la general, amb un registre total de 4.22.00. La victòria va ser per a les franceses Axelle Mollaret i Louise Borgnet (3.19.21). En nois, Marc Riera i el català Oriol Pellicer van marcar el 24è lloc en la segona cursa, i es van classificar en la 21a plaça de la general amb un acumulat de 3.28.50. Els campions de la categoria van ser els alemanys Antor Palzer i Philipp Reiter amb 2.43.12.